Thor 5 χωρίς Taika Waititi; Οριστική απάντηση έδωσε ο σκηνοθέτης του “Love & Thunder“

Και με την απόφασή του μάλλον συμφωνούν αρκετοί fans της Marvel
14 Νοεμβρίου 2023 23:00
Thor 5 χωρίς Taika Waititi; Οριστική απάντηση έδωσε ο σκηνοθέτης του “Love & Thunder“

Εδώ και κάμποσο καιρό φημολογείται έντονα ότι το Thor 5 βρίσκεται στα σκαριά, παρά την αποτυχία του "Thor: Love & Thunder" να μαγνητίσει τους fans της Marvel όπως έκανε το "Ragnarok". Τώρα, ο σκηνοθέτης των πρόσφατων δύο Thor ταινιών, Taika Waititi, μίλησε για το ενδεχόμενο επιστροφή τους σε μια 5η solo ταινία με τον Θεό του Κεραυνού του Chris Hesmworth. 

Στο πλαίσιο μιας συνέντευξής του στο Business Insider για την προώθηση της νέας του ταινίας "Next Goal Wins" με τον Michael Fassbender, ο Νεοζηλανδός βραβευμένος με Όσκαρ σκηνοθέτης πρακτικά επιβεβαίωσε ότι δε θα συμμετέχει στην 5η Thor ταινία εφόσον πρόκειται να γίνει μέσα στα επόμενα 6-7 χρόνια

Χαρακτηριστικά όταν ρωτήθηκε για τις φήμες περί Thor 5 ο Waititi είπε τα εξής: "Δεν ξέρω κατά πόσο είναι αυτό ακριβές. Ξέρω ότι δε θα συμμετέχω... Θα εστιάσω στις άλλες ταινίες για τις οποίες έχω υπογράψει." Αναφέρθηκε επίσης στο πως το τωρινό του πρόγραμμα δεν περιλαμβάνει τη Marvel: "Φαντάζομαι ότι το επόμενο Thor θα ερχόταν πιο νωρίς αλλά αγαπώ τη Marvel και το να δουλεύω μαζί τους. Αγαπώ τον Chris." 

"Δε θα ένιωθα ποτέ ότι με απατάνε. Είμαστε σε μια ανοιχτή σχέση και αν θέλουν να δουν άλλα άτομα για τη θέση, τότε είμαι χαρούμενος με αυτό. Αλλά και πάλι θα κοιμόμουν μαζί τους κάποια μέρα. 

Και μπορεί το Thor 5 επίσημα να μην βρίσκεται ακόμα στο καλεντάρι της Marvel Studios, αλλά το φινάλε του Thor: Love & Thunder άφησε ορθάνοιχτη την πόρτα για την επιστροφή του Chris Hemsworth στο μέλλον, ενώ και η Marvel το δήλωσε ότι "Ο Thor θα επιστρέψει". 

Πάντως από πλευράς του, ο Hemsworth είχε αναγνωρίσει ότι το "Love & Thunder" ίσως να είναι η τελευταία φορά που θα κράδαινε το Mjolnir, όπως είχε δηλώσει στο ντοκιμαντέρ για τα γυρίσματα με τίτλο Marvel Studios Assembled: The Making of Thor: Love and Thunder. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά το Thor: Love & Thunder και το Extraction 2, ο Chris Hemsworth είχε ανακοινώσει πως κάνει ένα παρατεταμένο διάλειμμα από τις υποκριτικές του υποχρεώσεις, λόγω του ότι αντιμετωπίζει μια γενετική προδιάθεση για τη νόσο του Αλτσχάιμερ. 

Εκτός από τη συμμετοχή του σε άλλες ταινίες όπως τους Avengers, ο Thor του Hemsworth είναι ο μοναδικός χαρακτήρας του MCU που έχει λάβει τέσσερις “solo” ταινίες. Ο ηθοποιός πρόσθεσε ότι του αρέσει να υποδύεται αυτόν τον ρόλο, αλλά αν έρθει η επόμενη ταινία του, θέλει να πειραματιστεί με το στιλ και το είδος που θα έχει.

"Δε θέλω να συνεχίσω να το κάνω μέχρι ο κόσμος να εξαντληθεί τόσο πολύ που να γουρλώνει τα μάτια του όταν με βλέπει στην οθόνη ως τον Thor. Αν το κοινό θέλει να με δει ξανά ως Thor και αν υπάρχει κάτι που πιστεύουμε ότι θα είναι συναρπαστικό και διασκεδαστικό, τότε κομπλέ. Δεν έχω ακόμα να σας δώσω κάποια απάντηση, αλλά θα ήθελα πολύ να προσπαθήσω και να καταλάβω πώς μπορούμε να το κάνουμε ξανά και να το κάνουμε λίγο απρόβλεπτο." είχε δηλώσει παλιότερα στο EW. 

Η παγκόσμια συγκομιδή του Thor: Love and Thunder στο box office ανήλθε λίγο πάνω από τα $760 εκατομμύρια δολάρια. Τέλος, η ταινία είναι διαθέσιμη στην ταινιοθήκη του Disney Plus.