Thor 5: “Ψήνεται“ η επιστροφή Chris Hemsworth στο MCU

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο Taika Waititi
19 Νοεμβρίου 2023 10:55
Thor 5: “Ψήνεται“ η επιστροφή Chris Hemsworth στο MCU

Πριν από μερικές μέρες ο Taika Waititi επιβεβαίωνε ότι δε θα επιστρέψει για το Thor 5, καθώς χρειάζεται επειγόντως ένα διάλειμμα από τα γυρίσματα των blockbuster παραγωγών της Marvel Studios, συν το γεγονός ότι το Thor: Love & Thunder δεν είχε σε καμία περίπτωση την αποδοχή που περίμενε. 

Τώρα σε μια νέα συνέντευξη του Νεοζηλανδού σκηνοθέτη στο Inverse αποκάλυψε τι συμβαίνει με την υπόθεση της επιστροφής του Chris Hemsworth στο σύμπαν της Marvel. Σύμφωνα με τον ίδιο, επιβεβαίωσε ότι πράγματι η Marvel Studios συζητά αυτόν τον καιρό την επιστροφή του Chris Hemsworth για την 5η ταινία του Thor, κάτι που θα αποτελέσει ένα άτυπο ρεκόρ για το MCU όντας ο μοναδικός ηθοποιός και χαρακτήρας του με πέντε solo ταινίες στην κινηματογραφική του ιστορία. 

Φυσικά, οι επίσημες ανακοινώσεις για το Thor 5 απέχουν πολύ από το να γίνουν, αλλά η Marvel είχε "υποσχεθεί" στο Love & Thunder ότι "ο Thor θα επιστρέψει". Επομένως όλο το ζήτημα ήταν θέμα χρόνου. Ο Waititi από την πλευρά του δήλωσε επίσης ότι "ήθελε να κάνει ένα διάλειμμα" από το MCU και πως: 

"Είναι μια πολύ εξουθενωτική διαδικασία να δουλεύεις σε αυτές τις ταινίες ασταμάτητα για δυόμιση χρόνια"

O Waititi είπε επίσης τα εξής για το θέμα του Thor 5: "Δεν ξέρω κατά πόσο είναι αυτό ακριβές. Ξέρω ότι δε θα συμμετέχω... Θα εστιάσω στις άλλες ταινίες για τις οποίες έχω υπογράψει." Αναφέρθηκε επίσης στο πως το τωρινό του πρόγραμμα δεν περιλαμβάνει τη Marvel: "Φαντάζομαι ότι το επόμενο Thor θα ερχόταν πιο νωρίς αλλά αγαπώ τη Marvel και το να δουλεύω μαζί τους. Αγαπώ τον Chris.

Ο Hemsworth πρόσθεσε ότι του αρέσει να υποδύεται αυτόν τον ρόλο, αλλά αν έρθει η επόμενη ταινία του, θέλει να πειραματιστεί με το στιλ και το είδος που θα έχει.

"Δε θέλω να συνεχίσω να το κάνω μέχρι ο κόσμος να εξαντληθεί τόσο πολύ που να γουρλώνει τα μάτια του όταν με βλέπει στην οθόνη ως τον Thor. Αν το κοινό θέλει να με δει ξανά ως Thor και αν υπάρχει κάτι που πιστεύουμε ότι θα είναι συναρπαστικό και διασκεδαστικό, τότε κομπλέ. Δεν έχω ακόμα να σας δώσω κάποια απάντηση, αλλά θα ήθελα πολύ να προσπαθήσω και να καταλάβω πώς μπορούμε να το κάνουμε ξανά και να το κάνουμε λίγο απρόβλεπτο." είχε δηλώσει παλιότερα στο EW.