Ο Tom Holland βοήθησε να «σωθεί» ο Spider-Man (BINTEO)

Ο ηθοποιός αποκαλύπτει μερικές λεπτομέρειες
06 Δεκεμβρίου 2019 08:00
Ο Tom Holland βοήθησε να «σωθεί» ο Spider-Man (BINTEO)

Μάλλον θα θυμάστε πριν από μερικούς μήνες που η Sony τα είχε «σπάσει» με την Marvel, με το μέλλον να ήταν αβέβαιο για τον Spider-Man και τις επερχόμενες ταινίες του στο MCU. Ύστερα από διαπραγματεύσεις που έγιναν από τις εν λόγω εταιρίες, μάθαμε πως τελικά ο “Άνθρωπος Αράχνη” βγήκε νικητής και θα συνεχίζουμε να τον βλέπουμε στις μεγάλες οθόνες μέσα από τις ταινίες της Marvel.

Πριν λίγες ώρες ο διάσημος ηθοποιός Tom Holland ήταν καλεσμένος στην τηλεοπτική εκπομπή του Jimmy Kimmel και αποκάλυψε μερικές ενδιαφέρουσες παρασκηνιακές λεπτομέρειες όσον αφορά το περιστατικό. Στην εκπομπή, λοιπόν, ο Holland αναφέρει πως έβαλε και αυτός το «χεράκι του» στην εξομάλυνση των πραγμάτων μεταξύ Sony Pictures και Marvel, για να εξασφαλίσει πως ο Peter Parker θα συνεχίσει στο ρόλο του εκδικητή.

Ο παρουσιαστής τον ρωτάει για το «θεματάκι» που υπήρχε παλιά με τις δύο εταιρίες και με χιουμοριστικό τόνο ο Holland απαντάει:

Δε θα έλεγα πως ήταν μόνο δική μου δουλειά, αλλά έσωσα τον Spider-Man!

Ο Tom Holland δήλωσε πως 'καταστράφηκε' όταν έμαθε πως ίσως δε θα ξανά φορούσε τη στολή του Spidey και δε θα εμφανιζόταν ξανά στο MCU. Έτσι, λοιπόν, ζήτησε το email, αλλά και τον αριθμό του CEO της Disney, Bob Iger, για να τον ευχαριστήσει για τη συνεργασία τους, για τα πέντε χρόνια που έπαιξε το συγκεκριμένο ρόλο, αλλά και για την ευκαιρία που του άλλαξε όλη του τη ζωή. Του έστειλε το email, και μερικές μέρες αργότερα ο Iger τον κάλεσε. Όταν μίλησαν στο τηλέφωνο, όπως μεταφέρει ο Tom, βρισκόταν με την οικογένειά του σε μία pub, ο οποίος μάλιστα μετά από τρεις μπύρες ήταν λίγο μεθυσμένος.

Το τηλεφώνημα κατέληξε στο να βοηθήσει να πέσει ξανά στο «τραπέζι» ο Spider-Man και ύστερα από πολλές κλήσεις που είχαν η Sony, o Bob Iger, αλλά και ο Tom Holland κατάφεραν να βρουν μια λύση για να «σωθεί» ο αγαπημένος για πολλούς χαρακτήρας.

Πλέον υπάρχει μια σίγουρη στέγη για τον «Άνθρωπο Αράχνη» κάτω από την ομπρέλα της Marvel και σίγουρα ο Tom Holland επηρέασε τις διαπραγματεύσεις. Δείτε τη συνέντευξη μέσα από τον player παρακάτω.