Οι Jason Statham και Guy Ritchie δίνουν και πάλι τα χέρια για το reboot του ‘Le Convoyeur’

Και ετοιμάζουν ένα νέο ένοπλο ριφιφί στην μεγάλη οθόνη
09 Οκτωβρίου 2019 11:31
Οι Jason Statham και Guy Ritchie δίνουν και πάλι τα χέρια για το reboot του ‘Le Convoyeur’

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Collider, κυκλοφόρησε η είδηση ότι ο Jason Statham και ο Guy Ritchie μετά το Lock, Stock and Two Smoking Barrels (1998) και το Snatch (2000) ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους για ένα ακόμη κινηματογραφικό project που ουσιαστικά συνιστά reboot του γαλλικού action θρίλερ Le Convoyeur (2004).

Η Miramax κατόρθωσε να εξασφαλίσει τα δικαιώματα για το αγγλόφωνο remake της πρωτότυπης ταινίας όπου είχε πρωταγωνιστήσει ο Albert Dupontel (Irreversible) ως ένας σεκιουριτάς ο οποίος είχε έναν απώτερο σκοπό όταν έπιασε δουλειά σε μία εταιρεία τεθωρακισμένων φορτηγών.

Το φρέσκο εγχείρημα που είναι στα σκαριά ακολουθεί παρόμοια μία παρόμοια αφηγηματική γραμμή. Εστιάζει σε έναν μυστηριώδη άνδρα, τον ‘H’, που προσλαμβάνεται από μία επιχείρηση όπως η παραπάνω η οποία αναλαμβάνει την ασφαλή χρηματαποστολή εκατοντάδων εκατομμυρίων δολαρίων σε όλο το Los Angeles κάθε εβδομάδα.

Η προς το παρόν ατιτλοφόρητη αυτή ταινία θα μας παρουσιάσει την δράση μέσα από την οπτική διάφορων χαρακτήρων.

Οι διευθύνοντες σύμβουλοι της Miramax, Ivan Atkinson και Bill Block συντονίζουν τις διαδικασίες παραγωγής, με τον δεύτερο να σχολιάζει χαρακτηριστικά πάνω στο όλο γεγονός: «Είναι τιμή μας το να δουλέψουμε ξανά με τον Guy Ritchie στην δεύτερη κοινή μας συνεργασία, και μαζί με τον περίφημο ηθοποιό Jason Statham. Προσδοκούμε ότι το ύφος και το γούστο των δύο αυτών παλιών φίλων θα αναστήσουν τίποτε λιγότερο από ένα γνήσιο φιλμ του είδους».

 Ο Ritchie από μεριάς του πρόσθεσε: «Ανυπομονώ να ζωντανέψουμε αυτήν την ιστορία και να συνεργαστώ ξανά με τον Jason όσο έχει ακόμη την όρεξη για κάτι τέτοιο!».