O Jason Statham ρημάζει τα πάντα σαν “μελισσοκόμος“ στην νέα του ταινία (BINTEO)

Δείτε το trailer του “The Beekeeper“ σε σκηνοθεσία David Ayer
06 Οκτωβρίου 2023 10:23
O Jason Statham ρημάζει τα πάντα σαν “μελισσοκόμος“ στην νέα του ταινία (BINTEO)

Οι Miramax και Amazon MGM Studios κυκλοφόρησαν το πρώτο trailer για την ταινία "The Beekeeper" στην οποία πρωταγωνιστεί ένα από τα πιο δυνατά ονόματα του action genre, o Τζέισον Στέιθαμ (Jason Statham), τον οποίο σκηνοθετεί ο David Ayer (Fury, Suicide Squad).

Και τι ρόλο παίζει ο Statham εδώ; Μα φυσικά ενός σκληροτράχηλου μελισσοκόμου (ναι, μελισσοκόμου) που του διαταράσσουν την ήρεμη ζωή στα μελίσσια του όταν αυτοκτονεί μια γνωστή του. Ανακαλύπτει ότι πίσω από αυτό κρύβεται μια εταιρία που στήνει απάτες κλέβοντας τις περιουσίες του κόσμου και εκεί ξεκινάει το ανελέητο ταξίδι εκδίκησης του "Mr. Clay" του Statham. 

Έτσι αποκαλύπτεται στους απατεώνες ότι είναι ένας "Beekeeper", πρώην πράκτορας μιας πανίσχυρης και άκρως μυστικής οργάνωσης, του οποίου οι ικανότητες να σπείρει τρόμο, αίμα και πανικό σε όσους σταθούν εμπόδιό του ξεπερνούν τη θνητή του φύση. Με λίγα λόγια θα σας θυμίσει πάρα πολύ έντονα τον John Wick του Keanu Reeves, στο πιο κοινωνικοπολιτικό του και χωρίς διάφορες μαφίες να εμπλέκονται. Μαζί του παίζουν οι: Emmy Raver-Lampman, Josh Hutcherson, Bobby Naderi, Minnie Driver, Phylicia Rashad και ο Jeremy Irons. 

Δείτε το trailer του The Beekeeper

Την ταινία υπογράφει σεναριακά ο Kurt Wimmer που πρόσφατα ανέλαβε το The Expendables 4 και παλιότερα είχε συνεργαστεί με τον Ayer για την ταινία "Street Kings" (2008).

Το The Beekeeper θα κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 12 Ιανουαρίου 2024