Το The Transporter 2 με τον Jason Statham θα παίζει σύντομα στο Netflix

Έρχεται σε λίγες μέρες
01 Ιανουαρίου 2024 18:28
Το The Transporter 2 με τον Jason Statham θα παίζει σύντομα στο Netflix

Το Netflix αποκάλυψε ότι σε μερικές ημέρες θα εμπλουτίσει την πλατφόρμα του με μία ακόμη ταινία του Jason Statham, η οποία μάλιστα είχε αγαπηθεί αρκετά στην Ελλάδα. Αυτό το μάθαμε μέσα από την κατηγορία “New & Hot” της πλατφόρμας, όπου ανακοινώνει μερικό από το επερχόμενο περιεχόμενο.

Αναλυτικότερα, από την Κυριακή, 7 Ιανουαρίου, θα έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε το The Transporter 2 του 2005 που είναι σε σκηνοθεσία του Louis Leterrier και σενάριο των Luc Besson Robert και Mark Kamen. Να σας υπενθυμίσουμε ότι στην ταινία εμφανίζονται επίσης και οι Alessandro Gassmann, Amber Valletta, Kate Nauta, Matthew Modine, Jason Flemyng, Keith David, Hunter Clary, Shannon Briggs, François Berléand και άλλοι.

Η πλοκή του Transporter 2 αναφέρει:

Σε αυτό το γεμάτο δράση sequel, ο Frank Martin μπλέκει την απαγωγή του γιου ενός πολιτικού, για τον οποίο έχει αναλάβει καθήκοντα σοφέρ.

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, το πρώτο Transporter κυκλοφόρησε το 2002 λαμβάνοντας αρκετά θετικές κριτικές, ενώ το sequel έφτασε τρία χρόνια μετά. Το 3ο κεφάλαιο το είδαμε επίσης με τον Jason Statham το 2008, αλλά το 2015 κυκλοφόρησε το The Transporter Refueled με τον Ed Skrein στο ρόλο του Frank.

Οι τρεις πρώτες ταινίες, παρόλο που είχαν λάβει μικτές κριτικές, είχαν αγαπηθεί από τους θεατές των ταινιών δράσης, ενώ είχαν γνωρίσει μεγάλη επιτυχία και στην Ελλάδα. Στο Netflix θα βρείτε μόνο το 2ο μέρος, το οποίο θα γίνει διαθέσιμο την Κυριακή.