The Beekeeper: Ο Jason Statham ρίχνει ατελείωτο ξύλο στη νέα του ταινία (ΒΙΝΤΕΟ)

Στους κινηματογράφους την επόμενη εβδομάδα
06 Ιανουαρίου 2024 00:52
The Beekeeper: Ο Jason Statham ρίχνει ατελείωτο ξύλο στη νέα του ταινία (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Miramax και η Amazon κυκλοφόρησαν ένα ολοκαίνουργιο βίντεο από την επόμενη ταινία δράσης του Jason Statham, που έρχεται με την ονομασία The Beekeeper (Ο Μελισσοκόμος). Στην καρέκλα του σκηνοθέτη κάθεται ο David Ayer, ο οποίος μας έχει χαρίσει παλιότερα τα Fury, Bright, The Tax Collector και Suicide Squad.

Ο Jason Statham υποδύεται εδώ έναν σκληροτράχηλο μελισσοκόμο, όταν η ζωή του διαταράσσεται όταν μαθαίνει ότι αυτοκτονεί μία γνωστή του. Εκείνος ανακαλύπτει ότι πίσω από όλα κρύβεται μια εταιρία που στήνει απάτες κλέβοντας τις περιουσίες ανθρώπων και έτσι ξεκινάει ένα ταξίδι εκδίκησης.

Έτσι, αποκαλύπτεται ότι δεν είναι μόνο μελισσοκόμος, αλλά πρώην πράκτορας μιας μυστικής οργάνωσης. Αυτό φαίνεται άλλωστε και από το νέο βίντεο που θα βρείτε εντός του άρθρου, όπου ο χαρακτήρας του Statham ρίχνει ανελλέητο ξύλο. Με λίγα λόγια θα σας θυμίσει πάρα πολύ έντονα τον John Wick του Keanu Reeves, στο πιο κοινωνικοπολιτικό του και χωρίς διάφορες μαφίες να εμπλέκονται. Μαζί του παίζουν οι: Emmy Raver-Lampman, Josh Hutcherson, Bobby Naderi, Minnie Driver, Phylicia Rashad και Jeremy Irons.

Ακολουθεί η περίληψη του The Beekeeper:

Η βίαιη εκστρατεία εκδίκησης ενός άνδρα αποκτά εθνικές διαστάσεις όταν αποκαλύπτεται ότι είναι ένας πρώην πράκτορας μίας πανίσχυρης και μυστικής οργάνωσης, γνωστή ως ‘’Οι Μελισσοκόμοι’’.

Το The Beekeeper θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους της Ελλάδας στις 11 Ιανουαρίου. Παρακολουθήστε το νέο βίντεο της ταινίας μέσα από τον player που ακολουθεί.