47 Meters Down: Uncaged trailer | Τέσσερις νεαρές θα χρειαστεί να δώσουν μάχη για να επιζήσουν

Το γραφικό μέρος όπου έχουν καταδυθεί αποδεικνύεται ένας υδάτινος τάφος με τρομερούς καρχαρίες
05 Αυγούστου 2019 09:07
47 Meters Down: Uncaged trailer | Τέσσερις νεαρές θα χρειαστεί να δώσουν μάχη για να επιζήσουν

Η Entertainment Studios έθεσε σε κυκλοφορία καινούργιο trailer για το φιλμ τρόμου 47 Meters Down: Uncaged, την συνέχεια του αντίστοιχου θρίλερ επιβίωσης του Johannes Roberts (The Other Side of the Door).

Πλέον, δύο χρόνια μετά ο ίδιος δημιουργός επιστρέφει με το νέο αυτό sequel, επιμελούμενος και το σενάριο μαζί με τον Ernest Riera.

Η όλη δράση του έργου τοποθετείται στα ειδυλλιακά παραθαλάσσια τοπία της μαγευτικής Βραζιλίας,. Μία παρέα λοιπόν, από τέσσερις εντελώς διαφορετικές μεταξύ τους νεαρές, με κοινό τους όμως χαρακτηριστικό την αγάπη τους για τον βυθό, βουτούν σε μία υποθαλάσσια πόλη. Ωστόσο, άθελά τους θα βρεθούν στην καρδιά του απόλυτου τρόμου γιατί στους κλειστοφοβικούς λαβύρινθους του μέρους αυτού τους περιμένει ένα κοπάδι πεινασμένων καρχαριών.

Παίζουν οι: John Corbett, Brec Bassinger, Nia Long, Sistine Rose Stallone, Brianne Tju, και η Sophie Nélisse.

Τις διαδικασίες παραγωγής ανέλαβαν οι James Harris, Mark Lane, Wayne Marc Godfrey και Robert Jones για λογαριασμό της The Fyzz Facility.

Το 47 Meters Down: Uncaged έχει δρομολογηθεί να διανεμηθεί στις Η.Π.Α. στις 16 Αυγούστου του 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: