Τα γυρίσματα της reboot ταινίας του Resident Evil ολοκληρώθηκαν

Είστε έτοιμοι για τον απόλυτο τρόμο στην Raccoon City;
29 Δεκεμβρίου 2020 10:23
Τα γυρίσματα της reboot ταινίας του Resident Evil ολοκληρώθηκαν

Πρόσφατα είδαμε τις πρώτες backstage εικόνες από τη reboot ταινία του Resident Evil που είχαν μια έντονη νοσταλγία από τα παλιά και συγκεκριμένα από το 1ο παιχνίδι της Capcom. Πρόκειται να ζήσουμε ξανά τον εφιάλτη των Resident Evil στη μεγάλη οθόνη, με το νέο κινηματογραφικό reboot με την ολοκαίνουργια ιστορία που θέλει να μας πει η Constantin Film σε συνεργασία με τη Sony και πλέον μάθαμε ότι τα γυρίσματα ολοκληρώθηκαν.

Το φιλμ έχει αναλάβει να φέρει στη μεγάλη οθόνη ο Johannes Roberts (47 Meters Down, The Strangers: Prey at Night) και αντί να δούμε κάποια action ταινία, όπως αυτές του Paul W.S. Anderson, υπόσχεται να μεταφέρει μια πιο horror εμπειρία για τον θεατή. Τα γυρίσματα λοιπόν ολοκληρώθηκαν και παρακάτω μπορείτε να δείτε το σχετικό tweet της Sony Pictures.

Όσον αφορά το cast η Kaya Scodelario (Maze Runner) θα παίξει την Claire Redfield, η Hannah-John Kamen (Ant-Man and the Wasp) την Jill Valentine και ο Tom Hooper τον κακό Albert Wesker. Επίσης, πλάι τους θα βρίσκονται και οι Donal Logue (Sons of Anarchy), Avan Jogia (Zombieland: Double Tap), Robbie Amell (Upload, The Babysitter) και Neal McDonough (Arrow, Legends of Tomorrow, Yellowstone).

Το νέο φιλμ του Resident Evil θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες το 2021 σε διανομή της Screen Gems της Sony.