Η Capcom ξεκίνησε νέες προσφορές στο Steam που επικεντρώνονται στο Resident Evil franchise. Μάλιστα, για πρώτη φορά στην πλατφόρμα, έχει δει μεγάλη μείωση στην τιμή του και το ολοκαίνουργιο Resident Evil Requiem.
Πιο συγκεκριμένα, μέσα από το “Resident Evil Franchise Sale” βλέπουμε ότι το Requiem κοστίζει 55.99 ευρώ από τα 69.99 ευρώ που κοστίζει κανονικά, ενώ και το remake του Resident Evil 4 έχει πέσει στα 9.99 ευρώ! Επίσης, τα remakes των Resident Evil 2 και Resident Evil 3 ανέρχονται στα 7.99 ευρώ αντίστοιχα με την έκπτωση.
Όσον αφορά παλιότερα κεφάλαια, θα βρείτε το Resident Evil 4 του 2005 στα 4.99 ευρώ, το Resident Evil 6 στα 4.99 ευρώ, το πρώτο Resident Evil στα 4.99 ευρώ, το Resident Evil 5 επίσης στα 4.99 ευρώ, καθώς και το Resident Evil 7 Biohazard και το Resident Evil Village στα 7.99 ευρώ και 9.99 ευρώ αντίστοιχα.
Έκπτωση έχουν δει όλα τα κεφάλαια, όπως και τα Revelations, καθώς και τα DLCs και τα bundles που υπάρχουν.
Βρείτε όλες τις προσφορές στο Steam πατώντας εδώ.
Για περισσότερα παραμείνετε συντονισμένοι στο unboxholics.com.