47 Meters Down: Uncaged trailer | Ο απόλυτος θηρευτής του ωκεανού ελευθερώνεται ξανά

Και ετοιμάζεται να πιάσει την επόμενη λεία του
30 Μαΐου 2019 17:11
47 Meters Down: Uncaged trailer | Ο απόλυτος θηρευτής του ωκεανού ελευθερώνεται ξανά

Η Entertainment Studios έθεσε σε κυκλοφορία επίσημο trailer για το φιλμ τρόμου 47 Meters Down: Uncaged, το sequel του ομότιτλου θρίλερ επιβίωσης την δράση του οποίου είχε ενορχηστρώσει ο Johannes Roberts (The Other Side of the Door) το 2017.

Πλέον, ο ίδιος σκηνοθέτης επανέρχεται δριμύτερος για την κινηματογραφική συνέχεια της εν λόγω μυθοπλασίας, υπογράφοντας παράλληλα και το σενάριο μαζί με τον Ernest Riera.

Η όλη πλοκή εκτυλίσσεται στις γραφικές ακτές της κοσμοπολίτικης Βραζιλίας, τα πάρτι και τα διάφορα δρώμενα διασκέδασης δίπλα στην θάλασσα. Μία παρέα λοιπόν, από τέσσερις εντελώς διαφορετικές μεταξύ τους έφηβες, με κοινό τους όμως σημείο την αγάπη τους για τον ωκεανό, καταδύονται σε μία υποθαλάσσια πόλη, μόνο και μόνο για να ανακαλύψουν ότι μία ζωντανή κόλαση τους περιμένει εκεί κάτω. Η περιπέτειά τους μετατρέπεται σε έναν απίστευτο εφιάλτη, όταν ένας καρχαρίας που τριγυρνάει στους υδάτινους λαβύρινθους του συγκεκριμένου μέρους κάνει την εμφάνισή του!

Κεντρικό ρόλο ερμηνεύουν οι: John Corbett, Brec Bassinger, Nia Long, Sistine Rose Stallone, Brianne Tju, και η Sophie Nélisse.

Ως παραγωγοί λειτουργούν εν προκειμένω οι  James Harris, Mark Lane, Wayne Marc Godfrey και Robert Jones για λογαριασμό της The Fyzz Facility.

Το 47 Meters Down: Uncaged αναμένεται να κάνει ποδαρικό στις Η.Π.Α. στις 16 Αυγούστου του 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: