47 Meters Down: The Next Chapter teaser | Ο τρόμος του βυθού σας καλεί ξανά!

Με τον Johannes Roberts να κάθεται και πάλι στην καρέκλα του σκηνοθέτη
12 Αυγούστου 2018 11:27
47 Meters Down: The Next Chapter teaser | Ο τρόμος του βυθού σας καλεί ξανά!

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Coming Soon, η Entertainment Studios έθεσε σε κυκλοφορία το πρώτο teaser για το 47 Meters Down: The Next Chapter, το sequel του ομώνυμου θρίλερ επιβίωσης που είχε σκηνοθετήσει ο Johannes Roberts  (The Other Side of the Door) το 2017.

Βαδίζοντας στα χνάρια του πρώτου φιλμ, λοιπόν, ο ίδιος δημιουργός μας προσκαλεί να καταδυθούμε μαζί του στην άβυσσο του ωκεανού, επιμελούμενος το σενάριο από κοινού μαζί με τον Ernest Riera.

Η υπόθεση του έργου λαμβάνει χώρα στην Βραζιλία, με φόντο την κοσμοπολίτικη και γεμάτη ζωή κουλτούρα της χώρας, τα ξέφρενα πάρτι και την κεφάτη ατμόσφαιρα στις όμορφες παραλίες. Μία ομάδα πέντε κοριτσιών με διαφορετικές καταβολές και εμπειρίες ενώνονται υπό το κοινό πάθος που μοιράζονται για την περιπέτεια και την αγάπη τους για την φύση, με σημείο συνάντησής τους την παράκτια μητρόπολη του Recife.

Θέλοντας κάπως να ξεφύγουν από την ασφάλεια του τουριστικού τους οδηγού όσον αφορά την περιήγηση τους, αποφασίζουν να αναζητήσουν το κουφάρι ενός βυθισμένου υποβρυχίου που βρίσκεται στην περιοχή εκείνη, και να ανακαλύψουν την δική τους Ατλαντίδα μέσα στο βαθύ γαλάζιο. Χωρίς να ξέρουν τι κρύβεται στους υδάτινους λαβύρινθους του ξεχασμένου ναυαγίου που δεν είναι εντελώς ακατοίκητο, ενώ κολυμπούν θα κάνουν άθελά τους το λάθος να μπουν στο έδαφος των πιο θανάσιμων ειδών καρχαριών της θάλασσας.

Καθήκοντα παραγωγού εν προκειμένω αναλαμβάνουν οι  James Harris, Mark Lane, Wayne Marc Godfrey και Robert Jones για λογαριασμό της The Fyzz Facility.

Η πρεμιέρα του 47 Meters Down: The Next Chapter έχει δρομολογηθεί στις Η.Π.Α. για τις 28 Ιουνίου του 2019.