O Rami Malek συμφώνησε να παίξει στο Bond 25 υπό έναν όρο

Σχετικά με την φύση του χαρακτήρα του
05 Ιουλίου 2019 10:37
O Rami Malek συμφώνησε να παίξει στο Bond 25 υπό έναν όρο

Στο επερχόμενο Bond 25 θα δούμε τον βραβευμένο με Όσκαρ Α' Ανδρικού ρόλου, Rami Malek στον ρόλο του κακού απέναντι στον James Bond. Σε μια πρόσφατη συνέντευξή του στη Daily Mail ο Malek μίλησε για τις συζητήσεις που είχε με τον σκηνοθέτη της ταινίας, Cary Fukunaga για τη φύση του χαρακτήρα του. 

Αποκάλυψε πώς για να συμφωνήσει να παίξει αυτόν τον ρόλο έπρεπε να υπάρχει ένας όρος απαράβατος κατά τον ίδιο: 

Είναι ένας φοβερός χαρακτήρας και ανυπομονώ να τον δείτε. Αλλά υπήρχε ένα πράγμα που συζήτησα με τον Cary. Του είπα πώς "δεν πρέπει να τον ταυτοποιήσουμε με καμία τρομοκρατική πράξη που να αντανακλά κάποια ιδεολογία ή θρησκεία. Δεν είναι κάτι που θα μου άρεζε οπότε εάν για αυτόν τον λόγο είμαι η επιλογή σου τότε μην με υπολογίζεις. 

Προφανώς ο Fukunaga δεν είχε αυτό στο μυαλό του και έτσι ο Malek δέχθηκε να παίξει τον ρόλο του villain, κάτι το οποίο οι fans της σειράς και μη θα αναμένουν ως μια από τις ατραξιόν της ταινίας. Μάλιστα, ο Malek δήλωσε πως πρόκειται για ένα "διαφορετικό είδος τρομοκράτη" και πώς το σενάριο είναι "πανέξυπνο και ακριβώς αυτό που θέλει ο κόσμος από μια James Bond ταινία". 

Στο cast της ταινίας, εκτός Malek και του Daniel Craig στην τελευταία του φορά ως 007 συναντάμε επίσης τους: Ralph Fiennes, Naomie Harris, Rory Kinnear, Léa Seydoux, Ben Whishaw, Jeffrey Wright, Ana de Armas, Dali Benssalah, David Dencik, Lashana Lynch, Billy Magnussen. 

Το BOND 25 θα κάνει πρεμιέρα στις 8 Απριλίου 2020.