Soul: Ανακοινώθηκε η νέα ταινία της Pixar από τον σκηνοθέτη των "Up" και "Inside Out"

Αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον
21 Ιουνίου 2019 17:37
Soul: Ανακοινώθηκε η νέα ταινία της Pixar από τον σκηνοθέτη των "Up" και "Inside Out"

Μετά το Onward που αποτελεί μια ολοκαίνουρια ιστορία για την Pixar, το λατρεμένο animation studio αποκάλυψε την επόμενή του ταινία. Το SOUL αποτελεί πρωτότυπη ταινία κινουμένων σχεδίων, την οποία ευχάριστα μαθαίνουμε ότι αναλαμβάνει σκηνοθετικά ο Peter Docter, ο οποίος μας έχει χαρίσει τα αριστουργηματικά Up! (Ψηλά στον Αέρα) και Inside Out (Τα μυαλά που κουβαλάς). 

Μαζί με την ανακοίνωση έγινε γνωστό πως έχει προγραμματιστεί να κάνει πρεμιέρα στις 19 Ιουνίου 2020. Η Disney δεν έδωσε περαιτέρω πληροφορίες για το φιλμ, πέρα από μια μικρή περιγραφή της που αναφέρει:

Έχετε αναρωτηθεί από που προέρχονται τα πάθη, τα όνειρα και τα ενδιαφέροντά σας; Τι είναι αυτό που κάνει εσάς....ΕΣΑΣ; Το 2020 η Pixar Animation Studios θα σας ταξιδέψει από τους δρόμους της Νέας Υόρκης στα κοσμικά βασίλεια για να απαντηθούν τα πιο σημαντικά ερωτήματα της ζωής. 

Η επόμενη μεγάλη ταινία των Disney/ Pixar είναι το Onward με πρωταγωνιστές του Chris Pratt και Tom Holland στο ρόλο δύο έφηβων Elf αδερφών που ξεκινούν ένα ταξίδι για να βρουν τη χαμένη μαγεία του κόσμου τους, με την ελπίδα ότι θα περάσουν και λίγο χρόνο με τον νεκρό πατέρα τους. 

Tags: