Η Diane Kruger υπέγραψε για την συμμετοχή της στο κατασκοπευτικό θρίλερ ‘355’

Όπου θα παίξει μαζί με ένα πρώτης τάξεως cast
04 Ιουνίου 2019 22:15
Η Diane Kruger υπέγραψε για την συμμετοχή της στο κατασκοπευτικό θρίλερ ‘355’

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Movie Fone, κυκλοφόρησε η είδηση ότι η Diane Kruger θα πρωταγωνιστήσει στο επερχόμενο κατασκοπευτικό θρίλερ 355 του Simon Kinberg (Dark Phoenix), με ένα διεθνές cast που απαρτίζεται κατά κύριο λόγο από γυναίκες ηθοποιούς.

Μεταξύ αυτών θα δούμε δημοφιλή ονόματα της υποκριτικής, όπως τις Jessica Chastain, Lupita Nyong'o, Penelope Cruz, και την Fan Bingbing. Το σενάριο αναλαμβάνει ο ίδιος ο σκηνοθέτης από κοινού με την Theresa Rebeck.

Ο Kinberg εξέφρασε την χαρά του όσον αφορά την παραπάνω φρέσκια προσθήκη στο project που ετοιμάζει, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Είμαι ενθουσιασμένος να έχω μία ηθοποιό τέτοιας ποιότητας να συμπληρώνει ένα τόσο εξαιρετικό cast!».

Προς το παρόν δεν έχουν αποκαλυφθεί στοιχεία για τον χαρακτήρα που θα ενσαρκώσει η Kruger, όμως έχει γνωστοποιηθεί ότι το φιλμ θα εστιάζει σε μία ομάδα γυναικών πρακτόρων κάθε μία από τις οποίες εκπροσωπεί και ένα διαφορετικό οργανισμό μυστικών υπηρεσιών ανά την υφήλιο. Πρέπει λοιπόν, όλες τους να ενώσουν τις δυνάμεις τους, παρά την μεταξύ τους καχυποψία και τις διαφωνίες, να αξιοποιήσουν τις ικανότητες τους και να τις βελτιστοποιήσουν για να σταματήσουν ένα γεγονός που μπορεί να βυθίσει τον πλανήτη στο απόλυτο χάος. Οι ανταγωνίστριες αυτές καλούνται να συσπειρωθούν σε ένα συνδικάτο που ονομάζεται ‘355’ προς τιμήν της πρώτης γυναίκας κατασκόπου στην Αμερικανική Επανάσταση.

Να σημειωθεί εδώ ότι δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη ημερομηνία πρεμιέρας για το 355.