The Operative trailer | Η Diane Kruger πρωταγωνιστεί σε ένα κατασκοπευτικό θρίλερ

Με τον Martin Freeman να την πλαισιώνει υποκριτικά
09 Ιουλίου 2019 12:35
The Operative trailer | Η Diane Kruger πρωταγωνιστεί σε ένα κατασκοπευτικό θρίλερ

Κυκλοφόρησε επίσημο trailer για το επερχόμενο θρίλερ κατασκοπείας The Operative το σενάριο και την σκηνοθεσία του οποίου επιμελήθηκε ο Yuval Adler, με την Diane Kruger (In The Fade,The Bridge, Inglourious Basterds) να αναλαμβάνει κεντρικό ρόλο εν προκειμένω.

Δίπλα στην διάσημη ηθοποιό βλέπουμε επίσης τον Martin Freeman (Black Panther, Sherlock, Hobbit movies) να υποδύεται τον ‘Thomas’, έναν πρώην κατάσκοπο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το έργο αυτό αποτελεί κινηματογραφική μεταφορά του βιβλίου The English Teacher, του πρώην Ισραηλινού πράκτορα Yiftach Reicher Atir που εργάστηκε στην Mossad. Ειδικότερα, εστιάζει στην ‘Rachel’ (Kruger), μία γυναίκα η οποία επιστρατεύεται από την Mossad σε μία άκρως απόρρητη αποστολή στη Τεχεράνη. Πρέπει λοιπόν, πάση θυσία να την φέρει εις πέρας, τοποθετώντας κρυφά στον ‘Thomas’ μία ειδική συσκευή ανίχνευσης των κινήσεών του σχετικά με ένα πρόγραμμα πυρηνικού εξοπλισμού στο Ιράν.

Ωστόσο, η ίδια θα βρεθεί στη μέση κρίσιμων εξελίξεων, και σε έντονη αντιπαράθεση με τον προϊστάμενό της αλλά η κατάσταση θα γίνει ακόμη πιο περίπλοκη με το άτομο που συνιστά τον στόχο της. Ο ‘Thomas’ με την σειρά του θα αποπειραθεί να εντοπίσει τα ίχνη της και να βρει κατά πόσον με τις ενέργειές της μπορεί να τον φέρει σε δυσμενή θέση, αντιλαμβανόμενος όμως ότι εκείνος διστάζει να την βλάψει.

Το cast συμπληρώνουν επιπλέον οι: Cas Anvar, Rotem Keinan, Lana Ettinger, Yoav Levi, Yohanan Herson και η Kate Nichols. Πίσω από την παραγωγή του project βρίσκεται η Black Bear Pictures.

Το The Operative αναμένεται να διανεμηθεί στη Γαλλία στις 17 Ιουλίου του 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: