Πέντε ατρόμητες αστέρες του Χόλιγουντ γίνονται αχτύπητοι πράκτορες στο trailer του “The 355”

Jessica Chastain, Lupita Nyong'o, Penelope Cruz και Diane Kruger
06 Οκτωβρίου 2020 10:02
Πέντε ατρόμητες αστέρες του Χόλιγουντ γίνονται αχτύπητοι πράκτορες στο trailer του “The 355”

Το πρώτο trailer για την κατασκοπική ταινία δράσης, The 355, έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας η Universal Pictures, στο οποίο πρωταγωνιστούν οι Jessica Chastain (Interstellar), Sebastian Stan (Captain America, Avengers) και Diane Kruger (Inglourious Basterds), ενώ τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Simon Kinberg και το σενάριο η Theresa Rebeck.

Η υπόθεση θέλει να μας διηγηθεί τη ζωή της Mason “Mace” Brown, μιας πράκτορα της CIA, η οποία μαθαίνει ότι ένα πολύτιμο όπλο πέφτει σε χέρια κάποιων αδίστακτων μισθοφόρων και θα χρειαστεί την πολύτιμη βοήθεια της Γερμανίδας Marie (Diane Kruger), της Khadijah (Lupita Nyong'o) και της Graciela (Penélope Cruz) για να λύσουν το μυστήριο. Θα ξεκινήσουν, λοιπόν, μια πολύ δύσκολη και βίαιη αποστολή για να το ανακτήσουν, κάνοντας ό,τι περνάει από το χέρι τους, καθώς παράλληλα με αυτό, μια μυστηριώδη γυναίκα παρακολουθεί κάθε τους κίνηση.

Το The 355 αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 15 Ιανουαρίου. Πάρτε μια γεύση από το νέο πόνημα της Universal μέσα από το trailer παρακάτω.