Και το “The 355” του Simon Kinberg καθυστερεί λόγω κορωνοϊού

Πήρε αναβολή για έναν ολόκληρο χρόνο
24 Νοεμβρίου 2020 08:39
Και το “The 355” του Simon Kinberg καθυστερεί λόγω κορωνοϊού

Όπως όλα δείχνουν ακόμη ένα blockbuster φιλμ πρόκειται να λάβει καθυστέρηση και μάλιστα για έναν ολόκληρο χρόνο. Ο λόγος γίνεται για το “The 355” του Simon Kinberg και της Universal Pictures που ήταν να κάνει ποδαρικό στις αίθουσες τον Ιανουάριο του 2021. Πλέον, η ταινία παίρνει μια μεγάλη παράταση για τις 14 Ιανουαρίου του 2022.

Δυστυχώς, όμως, δε δόθηκαν περισσότερες πληροφορίες για την αιτία της καθυστέρησης, αλλά κατά πάσα πιθανότητα φταίει η πανδημία που έχει «τινάξει» στον αέρα τα περισσότερα projects. Στο “The 355” πρόκειται να παρακολουθήσουμε τη ζωή της Mason, μιας πράκτορα της CIA, η οποία μαθαίνει ότι ένα πολύτιμο όπλο πέφτει σε χέρια κάποιων αδίστακτων μισθοφόρων και θα χρειαστεί την πολύτιμη βοήθεια τριών ακόμη agent για να λύσουν το μυστήριο.

Στο εν λόγω φιλμ πρωταγωνιστούν οι Jessica Chastain (Interstellar), Sebastian Stan (Captain America, Avengers) και Diane Kruger (Inglourious Basterds), ενώ τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Simon Kinberg και το σενάριο η Theresa Rebeck. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το “The 355” παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.