The Operative: Η Diane Kruger και ο Eric Bana θα συμπρωταγωνιστήσουν ξανά

Θα παίξουν μαζί σε ένα θρίλερ κατασκοπείας
10 Φεβρουαρίου 2018 15:15
The Operative: Η Diane Kruger και ο Eric Bana θα συμπρωταγωνιστήσουν ξανά

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του THR, κυκλοφόρησε η είδηση ότι θα διασταυρωθούν και πάλι οι δρόμοι της Diane Kruger (In the Fade, The Bridge, Inglorious Basterds) και  τους Eric Bana (Munich, Deliver us From Evil, Black Hawk Down), αυτή τη φορά στο κατασκοπευτικό θρίλερ με τίτλο The Operative.

 Οι ηθοποιοί είχαν συναντηθεί ξανά επαγγελματικά στο παρελθόν για τις ανάγκες του πολεμικού δράματος Troy. Σήμερα θα πλαισιώσουν ο ένας τον άλλο υποκριτικά στο ανερχόμενο φιλμ μυστηρίου που θα σκηνοθετήσει ο Yuval Adler (Bethlehem) ο οποίος θα επιμεληθεί και το σενάριο.

Η Black Bear Pictures χρηματοδοτεί το εν λόγω κινηματογραφικό εγχείρημα, ενώ η Bloom θα αναλάβει τις διεθνείς πωλήσεις όσον αφορά την διανομή της ταινίας, κάνοντας την αρχή στο Κινηματογραφικό Φεστιβάλ του Βερολίνου που θα διεξαχθεί προσεχώς. H Endeavor Content έχει επιφορτιστεί με ανάλογες δραστηριότητες στις Η.Π.Α.

Το έργο αντλεί το υλικό του από το επιτυχημένο μυθιστόρημα “The English Teacher”, του πρώην Ισραηλινού μυστικού πράκτορα εν ονόματι Yiftach Reicher Atir, με την υπόθεση του να εστιάζει σε μία γυναίκα που επιστρατεύεται από την Mossad σε μία άκρως απόρρητη επιχείρηση στην Τεχεράνη. Στόχος της ηρωίδας (Kruger) είναι να φέρει εις πέρας την αποστολή που της έχει ανατεθεί, όμως η ίδια θα βρεθεί μπλεγμένη σε ένα περίπλοκο τρίγωνο με τον ανώτερό της (Bana) αλλά και με τον άνθρωπο που συνιστά τον στόχο της.

Ο Eitan Mansuri της Spiro Films, η Anne Carey της Archer Gray, ο Michael Weber της Match Factory Production και η Viola Fügen θα βρίσκονται πίσω από την παραγωγή του όλου project. Καθήκοντα εξωτερικού παραγωγού για το The Operative, επωμίζεται εδώ οTeddy Schwarzman.