O Arnold Schwarzenegger επιστρέφει στο Terminator 6 με την θρυλική ατάκα του (φωτο)

"I'm back"
04 Απριλίου 2019 19:58
O Arnold Schwarzenegger επιστρέφει στο Terminator 6 με την θρυλική ατάκα του (φωτο)

Πώς αλλιώς θα μπορούσε να δηλώσει ο εμβληματικός Arnold Schwarzenegger την μεγάλη επιστροφή του στον ρόλο που τον ανέδειξε στο Χόλιγουντ; Φυσικά με την θρυλική του ατάκα "I'm Back" με την οποία σηματοδοτεί και επίσημα ότι μπαίνει ξανά στο ατσάλινο πετσί του ρόλου του "Εξολοθρευτή" στο Terminator 6. Στο πλάι του, επίσης, θα εμφανιστεί και πάλι η Sarah Connor της Linda Hamilton

Την ανάρτηση, που προκάλεσε εκρήξεις θαυμασμού στο Twitter και αποτελεί την πρώτη ματιά στον γερασμένο T-800, μπορείτε να δείτε παρακάτω.

Η νέα ταινία φέρει τον τίτλο "Terminator: Dark Fate" την οποία θα σκηνοθετήσει ο Tim Miller (Deadpool) με τον James Cameron να επιστρέφει στην παραγωγή και το franchise που τον ανέδειξε ως σκηνοθέτη. Το σενάριο της ταινίας αν και δεν έγινε ακόμα γνωστό, θα αγνοεί όλα τα κεφάλαια μετά το Terminator 2: Judgment Day, δηλαδή τα όχι και τόσο αγαπητά Terminator 3: Rise of the Machines, Terminator: Salvation και Terminator: Genisys.

Μαζί με την πρώτη ματιά στον Εξολοθρευτή του Schwarzenegger δόθηκαν στη δημοσιότητα ακόμη πέντε νέα στιγμιότυπα από το έκτο κεφάλαιο του franchise:

Σε αυτές απεικονίζονται όλοι οι βασικοί πρωταγωνιστές. Η Mackenzie Davis (Balde Runner 2049) που φημολογείται ότι παίζει τον ρόλο ενός υβρίδιου ανθρώπου-Terminator. Ο Gabriel Luna (Agents of SHIELD) που υποδύεται έναν νέο θανατηφόρο Εξολοθρευτή, φυσικά, η Linda Hamilton, καθώς και οι Natalia Reyes και Diego Boneta

Το Terminator: Dark Fate θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους των ΗΠΑ τη 1η Νοεμβρίου 2019.