Βίντεο: Η Brie Larson σπρώχνει τζιπ 2 τόνων για να γίνει η Captain Marvel!

Η σκληρή προπόνηση που πέρασε για τις ανάγκες του ρόλου της
14 Φεβρουαρίου 2019 21:04
Βίντεο: Η Brie Larson σπρώχνει τζιπ 2 τόνων για να γίνει η Captain Marvel!

Για να μπει στο πετσί του ρόλου η Brie Larson πέρασε από μια εντατική και εξαιρετικά έντονη προπόνηση ούτως ώστε να μεταμορφωθεί σε Captain Marvel. Συνήθως οι ρόλοι που αφορούν τους σούπερ ήρωες είναι ιδιαίτερα απαιτητικοί όσον αφορά τη φυσική κατάσταση του εκάστοτε ηθοποιού και στην προκειμένη η βραβευμένη με Όσκαρ, Larson, το τερμάτισε.

Σε ένα βίντεο που ανήρτησε στο Instagram της, δείχνει πόσο...τούμπανο έγινε και σπρώχνει ένα φορτωμένο τζιπ που ζυγίζει πάνω από 2.3 τόνους για ένα λεπτό. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A training highlight - pushing @risemovement almost 5000lbs Jeep(with a full tank of gas and Alyssa behind the wheel for safety!)for 60 seconds. In Captain Marvel @nike Metcons! It’s a strong vibe but I like it.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Brie (@brielarson) στις

Την Larson θα την απολαύσουμε στο ρόλο της Carol Danvers, της δυνατότερης ηρωΐδας που γνώρισε ποτέ το MCU -όπως έχει πει και ο Kevin Feige, πλάι στους Samuel L. Jackson, Jude Law, Ben Mendelsohn, Djimon Hounsou, Annete Benning, Clark Gregg και Djimon Hounsou. Η σκηνοθεσία της ταινίας είναι των Ryan Fleck και Anna Boden. 

Το Captain Marvel θα κάνει πρεμιέρα στους ελληνικούς κινηματογράφους στις 7 Μαρτίου 2019.