Kingsman prequel | Ο Matthew Vaughn επιστρατεύει τον Aaron Taylor-Johnson στο cast

Καθώς και άλλες προσθήκες-έκπληξη
08 Φεβρουαρίου 2019 22:55
Kingsman prequel | Ο Matthew Vaughn επιστρατεύει τον Aaron Taylor-Johnson στο cast

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Collider, κυκλοφόρησε η είδηση ότι ο Aaron Taylor-Johnson (Outlaw King,Nocturnal Animals) υπέγραψε για την συμμετοχή του στην prequel ταινία του Kingsman για την οποία ως δημιουργός αναλαμβάνει ο Matthew Vaughn (X-Men: First Class, Stardust) εμπλουτίζοντας το διάσημο franchise που βασίζεται στην αντίστοιχη σειρά μυθιστορημάτων των Mark Millar και Dave Gibbons.

Οι δυο τους είχαν ξανασυνεργαστεί και παλιότερα εν όψει της action περιπέτειας Kick-Ass που είχε σκηνοθετήσει ο Vaughn το 2010. Επίσης, έχουμε και πρόσθετες φρέσκιες αφίξεις στο cast, αυτές της Gemma Arterton (Prince of Persia: The Sands of Time) και του Tom Hollander (Bohemian Rhapsody).

Οι τρεις τους θα πλαισιώσουν υποκριτικά τον Rhys Ifans (The Amazing Spider-Man) που ακούγεται ότι θα ενσαρκώσει έναν επικίνδυνο Ρώσο μυστικό πράκτορα, τον Daniel Brühl (The Alienist), και τον Charles Dance (Game of Thrones, Alien 3) για τους χαρακτήρες των οποίων δεν υπάρχουν περαιτέρω πληροφορίες.

Άλλοι ηθοποιοί που συγκροτούν το επιτελείο είναι οι: Matthew Goode (Stoker), Harris Dickinson (Trust), Ralph Fiennes (The Grand Budapest Hotel), Djimon Hounsou (Blood Diamond) και η Alison Steadman (Orphan Black).

Ο Vaughn έχοντας ενορχηστρώσει ήδη την δράση του Kingsman: The Secret Service και του Kingsman: The Golden Circle, συνεχίζει να κρατάει την σκηνοθετική κλακέτα και για το 3ο sequel, το Kingsman: The Great Game που θα κάνει πρεμιέρα στις Η.Π.Α. στις 9 Νοεμβρίου του 2019. Χρονικά θα τοποθετείται αρχές του 1900 και θα αναλύσει την προϊστορία του της υπηρεσίας κατασκόπων της ο οποίας ο ‘Eggsy’ (Taron Egerton) θα γινόταν επίλεκτο μέλος.

 

Tags: