Το prequel φιλμ του Kingsman έχει επίσημο τίτλο και λογότυπο

Πάμε πίσω στη γέννηση της πρώτης ανεξάρτητης υπηρεσίας πληροφοριών
20 Ιουνίου 2019 10:35
Το prequel φιλμ του Kingsman έχει επίσημο τίτλο και λογότυπο

Από μια ευχάριστη ταινία δράσης η 20th Century Fox μετέτρεψε το Kingsman σε ολόκληρο franchise που σύντομα θα αποκτήσει το δικό του prequel. Πλέον η εταιρία αποκάλυψε τον επίσημο τίτλο και το λογότυπο της ταινίας. Γνωρίστε, λοιπόν, το The King’s Man, που θα αποτελέσει την ταινία που θα μας δείξει την αρχή της αντικατασκοπευτικής οργάνωσης, οπότε και οι Taron Egerton και Colin Firth δεν θα έχουν κάποιον ρόλο.

Μάλιστα, δόθηκε και μια σύντομη σύνοψη για το φιλμ που σκηνοθετεί και πάλι ο Matthew Vaughn:

Μια οργάνωση από τους χειρότερους τύρανους και εγκληματίες του κόσμου ιδρύεται με στόχο να ξεσπάσει ένας πόλεμος που θα αφανίσει εκατομμύρια ανθρώπους και ένας άνδρας πρέπει να αγωνιστεί για να τους σταματήσει. Ανακαλύψτε την απαρχή της πρώτης ανεξάρτητης υπηρεσίας πληροφοριών με το THE KING'S MAN σε σκηνοθεσία Matthew Vaughn, που έρχεται στις αίθουσες τον Φεβρουάριο του 2020.  

Μέχρι στιγμής ξέρουμε ότι το cast θα είναι και πάλι γεμάτο αστέρες όπως οι: Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes, Daniel Bruhl, Rhys Ifans, Charles Dance, Matthew Goode, Djimon Hounsou, Gemma Arterton και Harris Dickinson.

Η πρεμιέρα του The King’s Man έχει οριστεί για τον Φεβρουάριο του 2020.