Ούτε μία, ούτε δύο αλλά επτά ακόμη ταινίες Kingsman υπάρχουν στα σκαριά

Το δημοφιλές franchise θα μεγαλώσει αρκετά…
08 Δεκεμβρίου 2020 10:17
Ούτε μία, ούτε δύο αλλά επτά ακόμη ταινίες Kingsman υπάρχουν στα σκαριά

Με δύο αρκετά επιτυχημένες ταινίες στο “Kingsman” franchise, ο σκηνοθέτης Matthew Vaughn έχει στα σκαριά και το prequel “The King’s Man”, το οποίο πρόκειται να έρθει κάποια στιγμή στο μέλλον. Εκτός από αυτό, όμως, φαίνεται ότι η εταιρία παραγωγής του δημιουργού, ονόματι MARV, έχει πολλά σχέδια για το μέλλον. Αυτά τα σχέδια είναι για διάφορα sequels και spinoffs που θέλουν να πουν νέες ιστορίες.

Μιλώντας στο Winston Baker UK Finance Summit, ο Διευθύνων Σύμβουλος της MARV, Zygi Kamasa, είπε ότι η εταιρία δεν έχει μία ή δύο ταινίες στα σκαριά που θέλει να κυκλοφορήσει, αλλά περισσότερες. Συγκεκριμένα, γνωστοποίησε ότι η εταιρία δουλεύει πάνω σε επτά νέες “Kingsman” ταινίες.

Σχεδιάζουμε θαρρώ επτά ακόμη ταινίες. Θέλουμε να αναπτύξουμε την επιχείρηση και τις παραγωγές μας. Έχουμε μια τηλεοπτική σειρά του Kingsman στα σκαριά, καθώς και δύο ή τρία ακόμη παρεμφερή franchises που αναπτύσσουμε παράλληλα.

Για τη σειρά του Kingsman το γνωρίζαμε εδώ και λίγο καιρό, αλλά εκτός από αυτό υπάρχουν σχέδια από την εταιρία για να ολοκληρώσει τη σύγχρονη ιστορία με το Kingsman 3 που θα εκτυλίσσεται στο “κυρίως storyline”.

Τέλος, ένα επερχόμενο prequel βρίσκεται στα σκαριά, το οποίο πιθανότατα θα δημιουργήσει ένα διαφορετικό σύμπαν από το κυρίως story του Kingsman. Επίσης, υπάρχει ακόμη ένα -πάλι- διαφορετικό franchise εντός του ίδιου σύμπαντος, που σχεδιάζει ήδη η εταιρία παραγωγής πάνω σε αυτό. Ναι, θα έχουμε περίπου τρία διαφορετικά franchises στο ίδιο σύμπαν.

Tags: