Polar (φωτο) | O Mads Mikkelsen μας συστήνεται ως ο αμείλικτος δολοφόνος ‘The Black Kaiser’

Και μία από τις πιο σκοτεινές φιγούρες της Dark Horse Comics ζωντανεύει
21 Δεκεμβρίου 2018 07:41
Polar (φωτο) | O Mads Mikkelsen μας συστήνεται ως ο αμείλικτος δολοφόνος ‘The Black Kaiser’

Το Netflix έθεσε σε  κυκλοφορία το πρώτο στιγμιότυπο για το επερχόμενο noir θρίλερ Polar, το οποίο είναι βασισμένο στο κόμικ Polar: Came From the Cold του Victor Santos, όπου πρωταγωνιστεί ο Mads Mikkelsen (Hannibal, Doctor Strange, Rogue One) ως ο πιο φονικός εκτελεστής του κόσμου, γνωστός ως ο «The Black Kaiser».

 

Την δράση του εν λόγω έργου ενορχηστρώνει ο Σουηδός σκηνοθέτης και ηθοποιός Jonas Åkerlund (Lords of Chaos). Το σενάριο για αυτήν την κινηματογραφική μεταφορά που φέρει και την σφραγίδα της Dark Horse Entertainment, υπογράφει ο Jayson Rothwell (Silent Night).

Η όλη πλοκή εστιάζει στον Duncan Vizla (Mikkelsen) ή αλλιώς ‘The Black Kaiser’, έναν ικανότατο επαγγελματία δολοφόνο ο οποίος αναγκάζεται να αποσυρθεί από την ενεργό δράση όταν ο πρώην εργοδότης του τον κατηγορεί ότι σε μία από τις αποστολές του ζημίωσε την εταιρεία. Έτσι, για τον ήρωα ξεκινά ένας αδυσώπητος αγώνας για επιβίωση με μία ομάδα άλλων νεότερων, γρηγορότερων, και ακόμη πιο αδυσώπητων ομολόγων του να τον κυνηγούν, οι οποίοι έχουν σταλεί για να τον κάνουν να σωπάσει μια για πάντα.

Πίσω από την παραγωγή βρίσκονται επιπλέον οι The Constantin Film και Bolt Pictures. To cast συμπληρώνουν οι: Vanessa Hudgens (Spring Breakers, Beastly), Katheryn Winnick (Vikings) και ο Matt Lucas (Alice In Wonderland, Doctor Who).

Το Polar θα διανεμηθεί διεθνώς από το Netflix στις 25 Ιανουαρίου του 2019, εκτός από τον Καναδά, την Γερμανία, και την Κίνα όπου εκεί ανέλαβε την κυκλοφορία η Constantin Film.