The Many Saints of Newark: Έχουμε νέα προσθήκη-έκπληξη στο prequel φιλμ του "Sopranos"

Με έναν εκ των πρωταγωνιστών του ‘Wizard of Lies’ να υποδύεται τον ‘Dickey Moltisanti’
21 Νοεμβρίου 2018 12:48
The Many Saints of Newark: Έχουμε νέα προσθήκη-έκπληξη στο prequel φιλμ του

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Collider, κυκλοφόρησε η είδηση ότι ο σκηνοθέτης Alan Taylor επιστράτευσε καινούργιο μέλος στο cast του The Many Saints of Newark, της επερχόμενης prequel ταινίας που συνδέεται άμεσα με την αστυνομική δραματική σειρά The Sopranos.

Με βάση λοιπόν, και αντίστοιχη αναφορά του Variety, ο Alessandro Nivola (The Wizard of Lie, Face/Off) είναι σε συζητήσεις για να ενσαρκώσει τον ‘Richard “Dickey” Moltisanti’, το άτομο που συνιστούσε αδερφική φιγούρα για τον ‘Tony Soprano’ (James Gandolfini) και ήταν ο πατέρας του ‘Christopher Moltisanti’ (Michael Imperioli). Το πρόσωπο αυτό ήταν ένας βετεράνος από τον πόλεμο του Vietnam πιστός ακόλουθος της οικογένειας Ιταλοαμερικανών μαφιόζων ‘DiMeo’.

Όταν είχε πρωτοξεκινήσει το παραπάνω επιτυχημένο σόου του HBO, υποτίθεται ότι ο ‘Dickey Moltisanti’ ήταν ήδη νεκρός, δηλαδή όταν το κοινό άρχισε να γνωρίζει τον ‘Tony Soprano’ και την φαμίλια του. Μάλιστα, για τον θάνατό του εννοήθηκε ότι ευθυνόταν ο ντετέκτιβ ‘Lt. Barry Haydu’ που τον πυροβόλησε έξω από το σπίτι του ενώ περνούσε χρόνο μαζί με τον μικρό τότε γιο του.

Στο κινηματογραφικό αυτό project της New Line Cinema που προορίζεται για την μεγάλη οθόνη, το σενάριο θα επιμεληθούν οι David Chase και Lawrence Konner. Οι συντελεστές του The Many Saints of Newark κρατάνε σαν επτασφράγιστο μυστικό λεπτομέρειες γύρω από την υπόθεση η οποία θα τοποθετείται χρονικά την δεκαετία του ’60.