The Sopranos: Σε περίπτωση που περιμένατε κάποια συνέχεια, o δημιουργός της σειράς απάντησε μια και καλή

O David Chase ξεκαθαρίζει το τοπίο
25 Ιανουαρίου 2024 22:41
The Sopranos: Σε περίπτωση που περιμένατε κάποια συνέχεια, o δημιουργός της σειράς απάντησε μια και καλή

Πρόσφατα η σειρά The Sopranos γιόρτασε τα 25 της χρόνια από την ημέρα που έκανε πρεμιέρα στο HBO, αλλάζοντας μια για πάντα το τηλεοπτικό τοπίο και μετέπειτα γράφοντας με χρυσά γράμματα το όνομά της στην ιστορία. 

Η σειρά έριξε αυλαία το 2007 στο HBO με ένα από διαβόητα και διχαστικά φινάλε που έγιναν ποτέ. Το 2021 όμως κυκλοφόρησε η πρώτη spinoff prequel ταινία που λάμβανε χώρα πολλά χρόνια πριν τα γεγονότα του The Sopranos, με τίτλο "The Many Saints of Newark", στην οποία τον νεαρό Tony Soprano υποδύθηκε ο γιος του James Gandolfini, Michael. Έτσι άφησε διψασμένους τους fans για κάποια αναβίωση της σειράς. Σε αυτό το σημείο να αναφέρουμε ότι ο James Gandolfini, ο οποίος υποδύονταν τον πρωταγωνιστή Tony Soprano, έφυγε ξαφνικά από τη ζωή το 2013 σε ηλικία μόλις 51 ετών. 

Τώρα, σε μια νέα του συνέντευξη, ο δημιουργός της σειράς David Chase ξεκαθάρισε μια και καλή το τοπίο όσον αφορά τις πιθανότητες που υπάρχουν να υπάρξει κάποια sequel ή ακόμη και prequel σειρά των Sopranos. 

Συγκεκριμένα μίλησε στο TV Insider και διέλυσε όποιες ελπίδες υπήρχαν για κάποιου είδους συνέχεια στο σύμπαν των Sopranos λέγοντας:"Όχι. Η prequel ταινία ήταν αυτή και τέλος". Άλλωστε τι νόημα θα είχε να στηθεί μια οποιαδήποτε συνέχεια χωρίς τον James Gandolfini, o οποίος ήταν το κεντρικό πρόσωπο. 

Σε άλλη πρόσφατη συνέντευξη του o Chase μίλησε για το πώς η χρυσή εποχή της τηλεόρασης έχει πεθάνει και πως η 25η επέτειος του Sopranos δε θα έπρεπε να είναι γιορτή αλλά μια κηδεία για την ποιότητα των τηλεοπτικών σειρών γενικότερα. 

Έτσι, οι 6 σεζόν του The Sopranos θα μείνουν στην ιστορία ως ένα μια σειρά-διαμάντι που πλέον υπάρχει στον κατάλογο του HBO και του MAX για όσους επιθυμούν να την δουν.