25 χρόνια The Sopranos: Η θρυλική σειρά γιορτάζει την επέτειό της με δωρεάν επεισόδια στο TikTok

Πρακτικά μπορείτε να δείτε όλη τη σειρά μέσα από το TikTok σε δόσεις-σφηνάκια
10 Ιανουαρίου 2024 18:02
25 χρόνια The Sopranos: Η θρυλική σειρά γιορτάζει την επέτειό της με δωρεάν επεισόδια στο TikTok

Το "The Sopranos", η σειρά που ξεκίνησε την δυναστεία του HBO και έγραψε τηλεοπτική ιστορία, γιορτάζει σήμερα 10 Ιανουαρίου την 25η επέτειό της από την πρεμιέρα του πρώτου επεισοδίου. 

Για να γιορτάσει την περίσταση, το HBO κυκλοφορεί μέσα από την εφαρμογή της υπηρεσίας MAX, κομμένες σκηνές που για πρώτη φορά θα δει το κοινό, ενώ προσφέρει και μερικά δωρεάν επεισόδια στο ΥouTube κανάλι δωρεάν, αν και είναι μόνο για τις ΗΠΑ. Παράλληλα διάφορα εστιατόρια στο Λος Άντζελες και τη Νέα Υόρκη θα προσφέρουν πιάτα και μενού εμπνευσμένα από τους "Sopranos".

Ωστόσο, μια από τις ενέργειες που κάνει για να γιορτάσει το γκανγκστερικό τηλεοπτικό έπος με πρωταγωνιστή τον James Gandolfini, είναι να ανοίξει ένα ειδικό λογαριασμό στο TikTok. Μέσα από αυτόν προσφέρει σε μορφή βίντεο 25 δευτερολέπτων (επειδή είναι η 25η επέτειος) τις ανασκοπήσεις του κάθε επεισοδίου, με σκοπό να τραβήξει ένα νεανικό κοινό να επενδύσει στο Sopranos. 

Δείτε το promo για την 25η επέτειο των "Sopranos"

 

Με λίγα λόγια οι περίπου 86 ώρες που διαρκούν συνολικά τα 86 επεισόδια των 6 σεζόν των Sopranos, συμπυκνώνονται σε μόλις 36 λεπτά, ακολουθώντας το...trend της εποχής. Εδώ που τα λέμε θα σας προτείναμε απλώς να σεβαστείτε το δημιούργημα του David Chase που έγραψε τηλεοπτική ιστορία και να το παρακολουθήσετε ολόκληρο, όπως πρέπει. Να θυμίσουμε ότι ο Τζέιμς Γκαντολφίνι έφυγε από τη ζωή το 2013. 

Πάρτε μια γεύση από τις ανασκοπήσεις των επεισοδίων που προσφέρονται δωρεάν στον ειδικό λογαριασμό του The Sopranos στο TikTok παρακάτω. 

@thesopranos “So what, no fucking ziti now?” #TheSopranos #Sopranos25 #HBO #SopranosTok Salute to 25 years of your favorite family. The Sopranos is streaming on @Max ♬ original sound - The Sopranos
@thesopranos "What if this didn't go back?" #TheSopranos #Sopranos25 #HBO #SopranosTok ♬ original sound - The Sopranos
@thesopranos "We're not making a western here." #TheSopranos #Sopranos25 #HBO #SopranosTok ♬ original sound - The Sopranos

Για την ιστορία η σειρά "The Sopranos" προβλήθηκε από το 1999 μέχρι το 2007 εξιστορώντας την άνοδο του Tony Soprano ως γκάνγκστερ της ιταλικής μαφίας στο Νιου Τζέρσεϊ. Ο David Chase έκτοτε δεν έκανε καμία άλλη τηλεοπτική σειρά αλλά επέστρεψε το 2021 στο είδος που λατρεύτηκε με το The Many Saints of Newark, την prequel ταινία στο σύμπαν του Sopranos, όπου ο γιος του James, Michael Gandolfini, υποδύθηκε την νεαρή βερσιόν του Tony Soprano.