Ο George Miller του Mad Max ανακοίνωσε την επόμενη ταινία που θα σκηνοθετήσει

Ο βραβευμένος με Όσκαρ σκηνοθέτης επιστρέφει με ένα φιλμ επικών διαστάσεων
26 Οκτωβρίου 2018 07:58
Ο George Miller του Mad Max ανακοίνωσε την επόμενη ταινία που θα σκηνοθετήσει

Τρία χρόνια μετά το "μπαμ" που έκανε ο σκηνοθέτης George Miller με το Οσκαρικό Mad Max: Fury Road, ανακοίνωσε το επόμενο του project. Όπως μεταδίδει αποκλειστικά το Deadline, ο Miller θα σκηνοθετήσει και για γράψει το σενάριο μιας ολοκαίνουριας δημιουργίας που ονομάζεται Three Thousand Years of Longing. Οι πληροφορίες για το φιλμ είναι λιγοστές και ξέρουμε μόνο ότι θα έχει επική κλίμακα και θα ξεκινήσει τα γυρίσματα της μέσα στο 2019. 

Τι συμβαίνει όμως με τα sequels του Fury Road που έχει υποσχεθεί ο βραβευμένος με Όσκαρ σκηνοθέτης; Η δικαστική διαμάχη που βρίσκεται με την Warner Bros. έχει απλώσει σύννεφα αμφιβολίας πάνω από το sequel, μιας και ο Miller υποστηρίζει ότι η Warner του χρωστάει μερικά bonus από το Fury Road. 

Ωστόσο, το Deadline μεταφέρει ότι η δικαστική διαμάχη "δεν έχει κλείσει εντελώς την πόρτα στις ταινίες αυτές", οπότε η πιθανότητα του Mad Max: The Wasteland είναι ακόμη στο τραπέζι, με τους Charlize Theron και Tom Hardy να έχουν δηλώσει πως είναι "μέσα" για το ενδεχόμενο συνέχειας του Mad Max.