Death Stranding 2: Το νέο trailer του έδειξε πόσο επικό “Hideo Kojima“ παιχνίδι θα είναι!

Η 10λεπτη παρουσίαση έριξε φως σε πολλές πτυχές του sequel
01 Φεβρουαρίου 2024 01:25
Death Stranding 2: Το νέο trailer του έδειξε πόσο επικό “Hideo Kojima“ παιχνίδι θα είναι!

Το περιμέναμε το trailer του Death Stranding 2 και τελικά η Sony το κρατούσε για το τέλος του πρώτου State of Play για το 2024 ώστε να το κλείσει με έναν...κρότο. Ο Hideo Kojima παρουσίασε ένα άκρως χορταστικό 10 λεπτών trailer για το πολυαναμενόμενο sequel, το οποίο θα ονομάζεται επίσημα πλέον "Death Stranding 2: On the Beach" αποκαλύπτοντας πολλές από τις πτυχές του τόσο στον τομέα της ιστορίας, των χαρακτήρων, όσο και του gameplay. 

Γενικά το trailer αυτό τα είχε όλα, την εισαγωγή σε νέους χαρακτήρες για το Death Stranding 2 όπως αυτόν του σκηνοθέτη George Miller (Mad Max: Fury Road) και του Fatih Akin (In the Fade) που και οι δύο είναι φίλοι του Kojima. Νέα σκηνικά για να εξερευνήσουν οι παίκτες σε ερήμους, χαώδη βουνά, χιόνια και ένα με τη Σελήνη να φωτίζει τον ουρανό. Στον χαρακτήρα του Miller δανείζει τη φωνή του Marty Rhone, ενώ στην τέρμα αλλόκοτη stop motion κούκλα χαρακτήρα του Akin, τη φωνή του δανείζει ο Jonathan Roumie. 

Η οδύσσεια του Sam Porter Bridges του Norman Reedus συνεχίζεται αυτή τη φορά στο πλοίο Magellan, με την Fragile της ηθοποιού Lea Seydoux να τον καθοδηγηθεί εντός του και παράλληλα τον παίκτη σε αυτή τη νέα πραγματικότητα του "One the Beach". O Sam, μαζί με τους συντρόφους του στην Drawbridge ξεκινάει ένα νέο ταξίδι για να βοηθήσει τον κόσμο έξω από τις United Cities of America και να σώσει την ανθρωπότητα από την εξαφάνιση. Το παιχνίδι όμως βάζει ένα ζοφερό ερώτημα: "θα έπρεπε να έχουμε επανασυνδεθεί;". 

Στα πιο εντυπωσιακά σκηνικά του trailer είναι η μονομαχία του Higgs του Troy Baker, ο οποίος επιστρέφει κυριολεκτικά από τον τάφο με πολύ ροκ εμφάνιση. Επίσης, για πρώτη φορά βλέπουμε την χαρακτήρα της Elle Fanning που επίσης θα παίξει καθοριστικό ρόλο όπως υπονοείται. Απολαύστε το trailer, το οποίο στο τέλος αποκάλυψε ότι το Death Stranding 2 θα κυκλοφορήσει εντός του 2025 για το PS5 και σκαλήξτε το για στοιχεία. 

Δείτε το 10 λεπτών trailer του Death Stranding 2: On the Beach

Αυτές είναι οι επίσημες αφίσες των χαρακτήρων του Death Stranding 2:

Το Death Stranding 2: On the Beach θα κυκλοφορήσει εντός του 2025 αποκλειστικά για το PlayStation 5.