Ο Dwayne Johnson αποκαλύπτει το πρώτο στιγμιότυπο του Hobbs and Shaw

Με το εκρηκτικό action δίδυμο του ‘The Rock’ & Jason Statham να είναι πιο ετοιμοπόλεμο από ποτέ
04 Οκτωβρίου 2018 16:25
Ο Dwayne Johnson αποκαλύπτει το πρώτο στιγμιότυπο του Hobbs and Shaw

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Collider, κυκλοφόρησε πρώτη φωτογραφία από το action φιλμ Hobbs and Shaw, το spin-off του Fast and Furious που σκηνοθετεί ο David Leitch (Deadpool 2)  και στο οποίο βλέπουμε να επανέρχονται δυναμικά στους γνώριμους ρόλους τους ο Dwayne Johnson και ο Jason Statham.

Έτσι λοιπόν, ο ατρόμητος πράκτορας ‘Luke Hobbs’, και ο σκληροτράχηλος πρώην βετεράνος αξιωματικός και νυν κακοποιός ‘Deckard Shaw’ γυρίζουν στα παλιά τους λημέρια για να ζήσουν μία ακόμη καταιγιστική περιπέτεια δράσης.

Στο cast ανήκει επίσης ο Idris Elba (Luther, Beasts of No Nation) που εδώ θα ενσαρκώσει τον ‘κακό’ της υπόθεσης, αλλά και η Vanessa Kirby (The Crown, Mission: Impossible – Fallout) ως η αδερφή του Deckard με την οποία είχαν ψυχρανθεί οι σχέσεις τους και εν προκειμένω θα επιχειρηθεί μία επαναπροσέγγιση.

Ο Chris Morgan (Atomic Blonde) θα επεξεργαστεί το σενάριο της ταινίας. Πίσω από την παραγωγή του κινηματογραφικού αυτού εγχειρήματος βρίσκονται οι Original Films και Seven Bucks Productions.

H Universal έχει ορίσει ως ημερομηνία διανομής του Hobbs and Shaw στις Η.Π.Α. τις 2 Αυγούστου του 2019.