Murder Mystery: Ο Luke Evans θα παίξει μαζί με τους Jennifer Aniston και Adam Sandler

Και επίσημα στο cast της νέας κωμωδίας του Netflix
10 Ιουνίου 2018 04:44
Murder Mystery: Ο Luke Evans θα παίξει μαζί με τους Jennifer Aniston και Adam Sandler

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του THR, κυκλοφόρησε η είδηση ότι ο πρωταγωνιστής του The Alienist, Luke Evans (Beauty and the Beast) υπέγραψε για την συμμετοχή του στην καινούργια κωμωδία του Netflix με τίτλο Murder Mystery.

Το cast του εν λόγω έργου ηγείται ο Adam Sandler ως ένας αστυνομικός που εργάζεται στην Νέα Υόρκη και ο οποίος επιτέλους καταφέρνει να εξασφαλίσει για εκείνον και την σύζυγό του, την οποία υποδύεται η Jennifer Aniston, ένα ταξίδι που ήταν όνειρο ζωής, τον γύρο της Ευρώπης. Βέβαια τα πράγματα τελικά καταλήγουν να μην εξελίσσονται έτσι όπως τα σχεδιάζανε μιας και θα γνωρίσουν στην πτήση τους έναν αινιγματικό άνδρα  (Evans) που τους προσκαλεί σε μία οικογενειακή βραδιά στο yacht ενός ηλικιωμένου μεγιστάνα εν ονόματι Malcolm Quince. Όταν ο Quince θα δολοφονηθεί την νύχτα εκείνη, το ζευγάρι καταλήγει να βρίσκεται στην λίστα με τους υπ’ αριθμόν έναν υπόπτους και όσο περνάει η ώρα μπλέκει σε κωμικοτραγικές καταστάσεις και απίστευτα σκηνικά.

Την σκηνοθεσία του Murder Mystery θα επιμεληθεί ο Kyle Newacheck (Game Over, Man!) ενώ το σενάριο ο James Vanderbilt (White House Down).