Ο Adam Sandler διέκοψε την stand up παράστασή του λόγω ενός θεατή που χρειαζόταν βοήθεια

Χρειαζόταν άμεσα ιατρική περίθαλψη
22 Οκτωβρίου 2023 10:45
Ο Adam Sandler διέκοψε την stand up παράστασή του λόγω ενός θεατή που χρειαζόταν βοήθεια

Ο πασίγνωστος ηθοποιός, Adam Sandler, διέκοψε πρόσφατα την stand up παράστασή του για να βοηθήσει έναν θεατή που χρειαζόταν άμεση ιατρική περίθαλψη.

Πιο συγκεκριμένα, όπως μαθαίνουμε από το Deadline, το βράδυ της περασμένης Τετάρτης, το σόου του Sandler σταμάτησε, όταν ο ηθοποιός εντόπισε έναν θαυμαστή του που έπρεπε να χρειαστεί βοήθεια. Ο Sandler είχε παράσταση στο SAP Center στο Σαν Χοσέ της Καλιφόρνια, όταν σταμάτησε ξαφνικά και βοήθησε να καθοδηγήσει τους γιατρούς στο σημείο που καθόταν ο θαυμαστής του, ο οποίος είχε πάει προφανώς για να παρακολουθήσει την παράσταση.

Το περιστατικό έκανε το γύρο του διαδικτύου και μέσα από ένα βίντεο που ανέβηκε στο TikTok ακούμε τον Adam Sandler να λέει: “Ας κάνουμε μια μικρή παύση, θα αφήσουμε αυτούς τους ανθρώπους να συγκεντρωθούν, εντάξει; Σας αγαπάω όλους”.

@electrictj Adam Sandler handling a medic situation at the show tonight is exactly how it is done! #adamsandler #adamsandlertiktok #comedy #sweet #medic #adamsandler #sandman ♬ original sound - jessodea3

Καθώς τα φώτα άναψαν στην αρένα και το ιατρικό προσωπικό έφτασε στον άνθρωπος ο Sandler πρόσθεσε από το μικρόφωνό του τα εξής: “Σου ευχόμαστε όλοι να είσαι καλά εκεί, νεαρέ, να νιώσεις καλύτερα. Συγνώμη για αυτό”. Στη συνέχεια ζήτησε από το κοινό να χειροκροτήσει τον άνθρωπο που ήθελε βοήθεια και λίγη ώρα μετά συνέχισε το stand up του λέγοντας: “Ελπίζω να είναι όλοι καλά. Θα ξεκινήσουμε, θα ξαναρχίσουμε την παράσταση, εντάξει;”.

Για την ιστορία, ο Sandler βρίσκεται σε τουρ αυτόν τον καιρό με την παράστασή του I Missed You, η οποία ξεκίνησε από το Βανκούβερ την περασμένη εβδομάδα και θα συνεχιστεί μέχρι τον Δεκέμβριο.

Tags: