Spaceman: Έφτασε μία από τις μεγαλύτερες ταινίες του Netflix για τον Μάρτιο

Έκανε ποδαρικό σήμερα η ταινία του Adam Sandler
01 Μαρτίου 2024 15:51
Spaceman: Έφτασε μία από τις μεγαλύτερες ταινίες του Netflix για τον Μάρτιο

Από σήμερα θα μπορείτε να απολαύσετε μία ολοκαίνουργια sci-fi ταινία στο Netflix με πρωταγωνιστή τον Adam Sandler (Uncut Gems). Ο λόγος γίνεται για το Spaceman, το οποίο έκανε ποδαρικό πριν από λίγη ώρα στην υπηρεσία και είναι ένα από τα μεγαλύτερα χαρτιά του Netflix για τον Μάρτιο. 

Το "Spaceman" είναι μία δραματική sci-fi ταινία την οποία σκηνοθετεί ο βραβευμένος με Emmy, Johan Renck, που θα γνωρίζετε ως τον δημιουργό της πολυβραβευμένης σειράς του HBO, "Chernobyl". Να σημειωθεί ότι η ταινία διαρκεί 1 ώρα και 48 λεπτά.   

Μαζί με τον Sandler παίζει η υποψήφια για Όσκαρ, Carey Mulligan (Drive, The Great Gatsby, Maestro), ο Paul Dano (Prisoners, The Batman), που δανείζει τη φωνή του στο αρχέγονo πλάσμα της ταινίας, ενώ παίζουν και οι Kunal Nayyar, Lena Olin και Isabella Rossellini (Blue Velvet).

H επίσημη σύνοψη που έδωσε το Netflix για το Spaceman αναφέρει:  

Έξι μήνες μετά την ολοκλήρωση μιας μοναχικής ερευνητικής αποστολής στην άκρη του ηλιακού συστήματος, ο αστροναύτης Jakub (Adam Sandler) συνειδητοποιεί ότι ο γάμος που άφησε πίσω του μπορεί να μην τον περιμένει όταν επιστρέψει στη Γη. Απελπισμένος να διορθώσει τα πράγματα με τη γυναίκα του, Λένκα (Κάρεϊ Μάλιγκαν), τον βοηθά ένα μυστηριώδες πλάσμα από τις απαρχές του χρόνου που βρίσκει να κρύβεται στα έγκατα του σκάφους του. Ο Hanuš (με τη φωνή του Paul Dano) συνεργάζεται με τον Jakub για να καταλάβουν τι πήγε στραβά πριν να είναι πολύ αργά. 

Τί θα δούμε στο ελληνικό Netflix; - Μάρτιος 2024  

To Spaceman παίζει αποκλειστικά μέσα από το Netflix.

UL-ODBLNRqs