Τί θα δούμε στο ελληνικό Netflix; - Μάρτιος 2024

Όλο το περιεχόμενο από ταινίες, σειρές, ντοκιμαντέρ και άλλα
28 Φεβρουαρίου 2024 12:25
Τί θα δούμε στο ελληνικό Netflix; - Μάρτιος 2024

Το Netflix είναι πανέτοιμο να φέρει νέο περιεχόμενο στην πλατφόρμα του από την 1η του Μαρτίου, με καινούργιες σειρές, ταινίες και ντοκιμαντέρ. Ο Μάρτιος φαίνεται ότι είναι πιο γεμάτος μήνας όσον αφορά τις νέες προσθήκες, αφού εκτός από τεράστιες παραγωγές σε ταινίες, έχει και κάποιες σειρές που έχουν τραβήξει το ενδιαφέρον του κοινού.  

Μία από αυτές τις σειρές είναι το 3 Body Problem, το ολοκαίνουργιο σόου από τους δημιουργούς του Game of Thrones, που υπόσχεται σας εντυπωσιάσει. Η νέα σειρά από τους David Benioff και DB Weiss που υπόσχεται ότι δεν έχετε ξαναδεί κάτι παρόμοιο στη μικρή οθόνη στο παρελθόν. 

Από την 1η του Μαρτίου θα μπορείτε να απολαύσετε την ολοκαίνουργια ταινία του Adam Sandler σε έναν διαφορετικό ρόλο αυτή τη φορά. Η ταινία του ακούει στο όνομα Spaceman και πρόκειται για ένα δράμα επιστημονικής φαντασίας από τον Johan Renck, που θα γνωρίζετε ως τον δημιουργό της πολυβραβευμένης σειράς του HBO, "Chernobyl".   

Επιπροσθέτως, στην υπηρεσία θα καταφθάσει η νέα ταινία φαντασίας της Millie Bobby Brown, αλλά και η τηλεοπτική μεταφορά του The Gentlemen του Guy Ritchie. 

Τα Highlights του Netflix για τον Μάρτιο: 

Spaceman | Νέα ταινία | 1 Μαρτίου 

H επίσημη σύνοψη που έδωσε το Netflix για το Spaceman αναφέρει: "Έξι μήνες μετά την ολοκλήρωση μιας μοναχικής ερευνητικής αποστολής στην άκρη του ηλιακού συστήματος, ο αστροναύτης Jakub (Adam Sandler) συνειδητοποιεί ότι ο γάμος που άφησε πίσω του μπορεί να μην τον περιμένει όταν επιστρέψει στη Γη. Απελπισμένος να διορθώσει τα πράγματα με τη γυναίκα του, Λένκα (Κάρεϊ Μάλιγκαν), τον βοηθά ένα μυστηριώδες πλάσμα από τις απαρχές του χρόνου που βρίσκει να κρύβεται στα έγκατα του σκάφους του. Ο Hanuš (με τη φωνή του Paul Dano) συνεργάζεται με τον Jakub για να καταλάβουν τι πήγε στραβά πριν να είναι πολύ αργά." 

The Gentlemen | Νέα σειρά | 7 Μαρτίου 

Στο The Gentlemen, ο Eddie Horniman που τον υποδύεται ο υποψήφιος για Emmy Theo James κληρονομεί απροσδόκητα το μεγάλο κτήμα του πατέρα του και ανακαλύπτει ότι ανήκει σε μια αυτοκρατορία κάνναβης. Σαν να μην έφτανε αυτό, διάφοροι εγκληματίες από τον υπόκοσμο της Βρετανίας διεκδικούν ένα κομμάτι από την πίτα... Αποφασισμένος να γλιτώσει την οικογένειά του από τα νύχια τους, ο Έντι προσπαθεί να πάει με τα νερά των κακοποιών.  

Damsel | Νέα ταινία | 8 Μαρτίου 

Η περιγραφή του Netflix στο βίντεο αναφέρει τα εξής: Μια φιλότιμη κοπέλα δέχεται να παντρευτεί έναν όμορφο πρίγκιπα, αλλά καταλαβαίνει ότι η βασιλική οικογένεια τη θέλει για να ξεπληρώσει ένα αρχαίο χρέος. Πεταμένη σε μια σπηλιά με έναν δράκο που βγάζει φωτιές, η νεαρή πρέπει να βασιστεί στο μυαλό και τη θέλησή της για να επιβιώσει. 

H Millie Bobby Brown υποδύεται μία νεαρή πριγκίπισσα που ονομάζεται Elodie, της οποίας ο γάμος είναι «προγραμματισμένος» από τους άλλους. Ωστόσο, για καλή της τύχη, ο μελλοντικός σύζυγός της φαινόταν και σαν τον άντρα των ονείρων της. Αφού θα ταξιδέψει στο νέο της σπίτι, ανακαλύπτει ότι ο γοητευτικός πρίγκιπας δεν είναι αυτός που φαίνεται, αφού και εκείνος, αλλά και η οικογένειά του έχουν απώτερους σκοπούς. Έχοντας ένα τεράστιο χρέος σε έναν αρχαίο δράκο, οι νέοι συγγενείς της Elodie σχεδιάζουν να την θυσιάσουν σε εκείνον για να ξεπληρώσουν το χρέος τους. Η Elodie θα πρέπει να βάλει τα δυνατά της, λοιπόν, για να επιβιώσει από όλο αυτό που της συνέβη.

3 Body Problem | Νέα σειρά | 21 Μαρτίου 

Οι πολυβραβευμένοι με Emmy δημιουργοί David Benioff και DB Weiss (Game of Thrones) και ο υποψήφιος για Emmy Alexander Woo (The Terror: Infamy, True Blood) παρουσιάζουν τη σειρά "Το Πρόβλημα των 3 Σωμάτων", μια συγκλονιστική ιστορία που επαναπροσδιορίζει το δράμα επιστημονικής φαντασίας μέσα από πολυεπίπεδα μυστήρια και καταιγιστική πλοκή που ξεπερνά τα όρια του είδους. Βασίζεται στην ομώνυμη μπεστ σέλερ τριλογία βιβλίων που γνώρισε διεθνή επιτυχία.

1 Μαρτίου 

Resident Alien 

CSI: Crime Scene Investigation 

Spaceman 

3 Μαρτίου 

The Netflix Slam   

4 Μαρτίου 

Hot Wheels Let’s Race (Season 1)   

5 Μαρτίου 

Hannah Gadsby: Gender Agenda   

The Program: Cons, Cults, and Kidnapping (Limited Series) 

6 Μαρτίου 

Full Swing (Season 2)   

SuperSex (Season 1) 

7 Μαρτίου 

The Gentlemen (Season 1)   

The Signal (Limited Series)   

8 Μαρτίου 

Blown Away (Season 4)   

Damsel 

9 Μαρτίου 

P.S. I Love You 

Jurassic World Dominion 

Queen of Tears (Season 1)   

11 Μαρτίου 

Young Royals (Season 3) 

12 Μαρτίου 

Steve Trevino: Simple Man   

Turning Point: The Bomb and the Cold War (Limited Series)   

13 Μαρτίου 

Bandidos (Season 1) 

14 Μαρτίου 

24 Hours with Gaspar   

Art of Love   

Girls5Eva (Season 3) 

Red Ollero: Mabuhay Is A Lie 

15 Μαρτίου 

Memoirs of a Geisha 

Saw 

Saw 2 

Saw 3 

Saw 4 

Saw 6 

Monk 

Chicken Nugget (Season 1)   

Irish Wish 

Murder Mubarak   

Iron Reign 

The Outreau Case: A French Nightmare (Limited Series)   

18 Μαρτίου 

Young Royals (Season 3)  - Season Finale 

Young Royals Forever 

19 Μαρτίου 

Brian Simpson: Live from the Mothership 

Forever Queens (Season 2) 

20 Μαρτίου 

3 Body Problem (Season 1) 

22 Μαρτίου 

Smile 

The Martian 

Buying Beverly Hills (Season 2) 

Shirley   

The Casagrandes 

23 Μαρτίου 

The Black Phone 

25 Μαρτίου 

Gabby’s Dollhouse (Season 9) 

26 Μαρτίου 

Dave Attell: Hot Cross Buns 

27 Μαρτίου 

Rest In Peace   

The Believers (Season 1)   

29 Μαρτίου 

The Wages of Fear   

Upcoming Kapil Sharma’s Comedy Show (Season 1)