Μια παλιά λατρεμένη κωμωδία των 90s με τον Άνταμ Σάντλερ επιστρέφει με sequel ταινία

Θυμάστε την ταινία “Ο εξωφρενικός κύριος Γκίλμορ“;
25 Μαρτίου 2024 23:41
Μια παλιά λατρεμένη κωμωδία των 90s με τον Άνταμ Σάντλερ επιστρέφει με sequel ταινία

Μια παλιά cult κωμωδία των '90s με τον Άνταμ Σάντλερ επιστρέφει με sequel ταινία όπως μάθαμε από έναν εκ των πρωταγωνιστών της ταινίας. Ο λόγος για το "Happy Gilmore" ή όπως την γνωρίζουμε εδώ με τον ελληνικό της τίτλο, "Ο Εξωφρενικός κύριος Γκίλμορ" το οποίο έγινε γνωστό δια στόματος του ηθοποιού Christopher McDonald ότι θα γυριστεί η συνέχεια της. 

Ο McDonald παραχώρησε πρόσφατα μια συνέντευξη σε ραδιοφωνικό σταθμό 92.3 The Fan λέγοντας ότι πράγματι βρίσκεται στα σκαριά το Happy Gilmore 2 και πως ο πρωταγωνιστής Adam Sandler του έδειξε μια πρόχειρη βερσιόν του σεναρίου, για την οποία δήλωσε κατενθουσιασμένος. "Είδα τον Adam πριν από περίπου δύο εβδομάδες και μου είπε: "McDonald, θα σου αρέσει πολύ αυτό"", ανέφερε ο McDonald στη ραδιοφωνική εκπομπή. "Μου δείχνει το πρώτο προσχέδιο του 'Happy Gilmore 2'. Όντως μου το έδειξε και σκέφτηκα, 'Ουάου, αυτό θα ήταν φοβερό'. Οπότε είναι στα σκαριά. Οι θαυμαστές, διεκδικήστε το, γαμώτο!". 

Πληροφορίες του Deadline, όμως, όχι μόνο επιβεβαίωσαν την ύπαρξη του Happy Gilmore 2 αλλά και το γεγονός πως θα βγει για χάρη του Netflix, όντας μέρος τη ευρύτερης συμφωνίας που έχει υπογράψει ο Sandler με τον streaming γίγαντα. 

O McDonald υποδύθηκε τον κακό της ταινίας ονόματι Shooter McGavin απέναντι στον επίδοξο γκόλφερ του Σάντλερ τον Χάπι Γκίλμορ. Πρόκειται για μια από τις πιο επιτυχημένες και αγαπημένες κωμικές ταινίες του Adam Sandler μαζί με το "Billy Madison". O Χάπι διαθέτει ένα πανίσχυρο χτύπημα και μια τρομερά οξύθυμη ιδιοσυγκρασία. Όταν η γιαγιά του Χάπι, που τον μεγάλωσε, απειλείται με έξωση από το σπίτι της λόγω απλήρωτων φόρων, ο Χάπι ανακαλύπτει ότι διαθέτει ένα έμφυτο ταλέντο στο γκολφ, και συγκεκριμένα στο να πετάει την μπάλα σε απίστευτες αποστάσεις.

Με τη βοήθεια του συνταξιούχου επαγγελματία του γκολφ, Chubbs Peterson, τον οποίο υποδύεται ο αείμνηστος Carl Weathers, αποφασίζει να συμμετάσχει στο PGA Tour για να κερδίσει αρκετά χρήματα ώστε να σώσει το σπίτι της γιαγιάς του. Ωστόσο, ο ανορθόδοξος και επιθετικός τρόπος παιχνιδιού του Happy έρχεται σε σύγκρουση με την παραδοσιακή εθιμοτυπία του γκολφ, κάνοντάς τον αντιπαθή στους λειτουργούς του PGA και σε άλλους παίκτες, όπως είναι ο Shooter McGavin του ΜακΝτόναλντ, ένας αυθάδης και αλαζόνας παίκτης του γκολφ που βλέπει τον Happy ως απειλή για τις δικές του επαγγελματικές βλέψεις.

Συμμετείχαν οι Julie Bowen (Modern Family), Kevin Nealon, Allen Covert, Francses Bay, ενώ ο Ben Stiller παίζει έναν guest ρόλο. Επίσης, παίζει ο αείμνηστος Carl Weathers αλλά και ο Bob Barker. Στο Happy Gilmore, ο Sandler υποδύεται έναν άνεργο παίκτη του χόκεϊ 

Η ταινία αποτελεί μια από τις cult κωμωδίες που ειδικά στην Ελλάδα έχει αγαπηθεί καθώς ουκ ολίγες φορές έχει προβληθεί τα μεσημέρια Σαββατοκύριακου στην τηλεόραση.