Ο Adam Sandler είναι ο “Spaceman“ στη νέα ταινία του δημιουργού του “Chernobyl“ (ΒΙΝΤΕΟ)

Μάθαμε την ημερομηνία πρεμιέρας μέσα από το πρώτο teaser
19 Δεκεμβρίου 2023 22:55
Ο Adam Sandler είναι ο “Spaceman“ στη νέα ταινία του δημιουργού του “Chernobyl“ (ΒΙΝΤΕΟ)

Αν και είχαμε πάνω από ένα χρόνο να μάθουμε νέα από αυτή την παραγωγή του Netflix, τελικά ο streaming κολοσσός έπσασε τη σιωπή του για αυτή τη διαφορετική ταινία στην οποία θα δούμε τον Adam Sandler. 

Το "Spaceman" είναι μία δραματική sci-fi ταινία την οποία σκηνοθετεί ο βραβευμένος με Emmy, Johan Renck, που θα γνωρίζετε ως τον δημιουργό της πολυβραβευμένης σειράς του HBO, "Chernobyl". Η πρώτη ματιά που δόθηκε στο Spaceman μέσα από το λιτό teaser του είναι ικανή να μας βάλει στο απόκοσμο και μοναχικό του κλίμα καθώς η πλοκή ακολουθεί τον αστροναύτη του Άνταμ Σάντλερ, του οποίου η προσωπική ζωή διαλύεται και ζητά τη βοήθεια ενός αρχέγονου πλάσματος. 

Μαζί με τον Σάντλερ παίζει η υποψήφια για Όσκαρ, Carey Mulligan (Drive, The Great Gatsby, Maestro), ο φοβερός Paul Dano (Prisoners, The Batman), που δανείζει τη φωνή του στο αρχέγονo αυτό πλάσμα, μαζί με τους: Kunal Nayyar, Lena Olin και την Isabella Rossellini (Blue Velvet)

Δείτε το teaser του "Spaceman"

H επίσημη σύνοψη που έδωσε το Netflix για το Spaceman αναφέρει: "Έξι μήνες μετά την ολοκλήρωση μιας μοναχικής ερευνητικής αποστολής στην άκρη του ηλιακού συστήματος, ο αστροναύτης Jakub (Adam Sandler) συνειδητοποιεί ότι ο γάμος που άφησε πίσω του μπορεί να μην τον περιμένει όταν επιστρέψει στη Γη. Απελπισμένος να διορθώσει τα πράγματα με τη γυναίκα του, Λένκα (Κάρεϊ Μάλιγκαν), τον βοηθά ένα μυστηριώδες πλάσμα από τις απαρχές του χρόνου που βρίσκει να κρύβεται στα έγκατα του σκάφους του. Ο Hanuš (με τη φωνή του Paul Dano) συνεργάζεται με τον Jakub για να καταλάβουν τι πήγε στραβά πριν να είναι πολύ αργά."

To Spaceman θα κάνει πρεμιέρα τη 1η Μαρτίου του 2024 στο Netflix.