Spaceman: Ο Adam Sandler παίζει σε ένα sci-fi δράμα που θα δείτε σύντομα στο Netflix (ΒΙΝΤΕΟ)

Με ένα ατμοσφαιρικό trailer παρουσιάζει το Netflix τη νέα ταινία του Adam Sandler
16 Ιανουαρίου 2024 15:26
Spaceman: Ο Adam Sandler παίζει σε ένα sci-fi δράμα που θα δείτε σύντομα στο Netflix (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Netflix ετοιμάζεται πυρετωδώς για την επόμενη μεγάλη ταινία του Adam Sandler με το όνομα Spaceman και γι’ αυτό το λόγο κυκλοφόρησε το επίσημο trailer.

Η streaming υπηρεσία άνοιξε επιτέλους τα χαρτιά της και ετοίμασε ένα ατμοσφαιρικό βίντεο που θέλει να σας βάλει για τα καλά στο κλίμα που έχει δημιουργήσει ο Johan Renck, τον οποίο μπορεί να γνωρίζετε, αφού είχε δημιουργήσει την εξαιρετική σειρά Chernobyl στο HBO.

Πρόκειται, λοιπόν, για μία δραματική sci-fi ταινία που την σκηνοθετεί ο βραβευμένος με Emmy, Johan Renck και υπόσχεται να σας εντυπωσιάσει, αλλά και να σας παρουσιάσει τη ζωή ενός αστροναύτη, του οποίου η προσωπική ζωή διαλύεται και ζητά τη βοήθεια ενός αρχέγονου πλάσματος.

H επίσημη σύνοψη που έδωσε το Netflix για το Spaceman αναφέρει:

Έξι μήνες μετά την ολοκλήρωση μιας μοναχικής ερευνητικής αποστολής στην άκρη του ηλιακού συστήματος, ο αστροναύτης Jakub (Adam Sandler) συνειδητοποιεί ότι ο γάμος που άφησε πίσω του μπορεί να μην τον περιμένει όταν επιστρέψει στη Γη. Απελπισμένος να διορθώσει τα πράγματα με τη γυναίκα του, Λένκα (Κάρεϊ Μάλιγκαν), τον βοηθά ένα μυστηριώδες πλάσμα από τις απαρχές του χρόνου που βρίσκει να κρύβεται στα έγκατα του σκάφους του. Ο Hanuš (με τη φωνή του Paul Dano) συνεργάζεται με τον Jakub για να καταλάβουν τι πήγε στραβά πριν να είναι πολύ αργά.

Ακολουθεί το επίσημο trailer του Spaceman:

 

Εκτός από τον Adam Sandler, στην ταινία παίζουν και οι Paul Dano, Carey Mulligan, αλλά και οι Kunal Nayyar, Lena Olin και Isabella Rossellini. Το σενάριο έχει γράψει ο Colby Day, το οποίο είναι βασισμένο σε ένα βιβλίο με το όνομα Spaceman of Bohemia. Στην παραγωγή βρίσκονται οι Channing Tatum, Reid Carolin, Peter Kiernan, Michael Parets, Tim Headington, Lia Buman και Max Silva.

Το Spaceman θα παίξει αποκλειστικά στο Netflix την 1η Μαρτίου.