Παρέλαση αστέρων στο Once Upon a Time in Hollywood!

Ένα cast χωρίς προηγούμενο μαζεύτηκε για την ταινία του Tarantino
09 Ιουνίου 2018 15:54
Παρέλαση αστέρων στο Once Upon a Time in Hollywood!

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του The Playlist, κυκλοφόρησε η είδηση ότι το επιτελείο των ηθοποιών του Once Upon a Time in Hollywood, ενισχύεται με φρέσκιες δυνατές συμμετοχές! Η πολυσυζητημένη αυτή ταινία του Quentin Tarantino η δράση της οποίας θα εκτυλίσσεται στο Los Angeles τη δεκαετία του 1970, θα έχει να κάνει με τις ανθρωποκτονίες που διέπραξε ο κατά συρροή δολοφόνος Charles Manson. Πέρα από τους Burt Reynolds, Timothy Olyphant, Michael Madsen και τον Tim Roth πλέον τα καινούργια πρόσθετα ονόματα που θα πλαισιώσουν υποκριτικά τον Brad Pitt, τον Leonardo DiCaprio και την Margot Robbie είναι οι: Al Pacino ο οποίος δεν έχει τύχει να ξανασυνεργαστεί με τον Tarantino, Dakota Fanning (The Alienist), Damian Lewis (Billions), Emile Hirsch, Clifton Collins Jr., Luke Perry, Keith Jefferson, και ο Nicholas Hammond που θα έχουν υποστηρικτικούς ρόλους.

O Pacino λοιπόν, θα υποδυθεί τον Marvin Shwarz, τον ατζέντη του χαρακτήρα με τον οποίο θα μας συστηθεί ο Leonardo DiCaprio, δηλαδή τον ηθοποιό μιας σειράς western. Ο Lewis θα ενσαρκώσει τον θρυλικό Steve McQueen. Η Fanning θα εμφανιστεί ως η Squeaky Fromme, η διαβόητη πιστή ακόλουθος του Manson η οποία είχε προσπαθήσει να σκοτώσει τον Πρόεδρο Gerald Ford.

Η Hirsch θα ερμηνεύσει την Jay Sebring, μία κομμώτρια διάσημων αστέρων του Hollywood η οποία συγκαταλέγεται ανάμεσα στα θύματα της μαζικής ανθρωποκτονίας κατά την οποία σκοτώθηκε και η εγκυμονούσα σύντροφος του Roman Polanski, Sharon Tate που εν προκειμένω θα ζωντανέψει στο πρόσωπο της Robbie. O Hammond θα αναπαραστήσει τον ηθοποιό και σκηνοθέτη Sam Wanamaker. Με βάση ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, ο Tarantino αναζητά και κάποιον να παίξει τον Bruce Lee. Οι χαρακτήρες που θα έχουν ο Perry και ο Jefferson, θα είναι ο "Scotty Lancer" και ο ‘Pirate Keith’αντίστοιχα, χωρίς όμως να έχουν γνωστοποιηθεί περαιτέρω στοιχεία για την συμβολή τους στην υπόθεση του έργου. 

Το Once Upon a Time in Hollywood θα διανεμηθεί διεθνώς στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 9 Αυγούστου του 2019.