Μία ταινία μυστηρίου του Tarantino επιστρέφει σύντομα στο Netflix

Θα μπορείτε να τη δείτε από τις αρχές του Δεκεμβρίου
27 Νοεμβρίου 2023 13:38
Μία ταινία μυστηρίου του Tarantino επιστρέφει σύντομα στο Netflix

Το Netflix Ελλάδας ανέβασε στο επίσημο κανάλι του στο YouTube ένα βίντεο που παρουσιάζει μερικό από το νέο περιεχόμενο που θα φέρει τον Δεκέμβριο. Μέσα στο βίντεο είδαμε ότι μία πολύ αγαπημένη και επιτυχημένη ταινία του Quentin Tarantino θα επιστρέψει στην υπηρεσία, μιας και βρισκόταν στην πλατφόρμα και παλιότερα.

Ο λόγος γίνεται για το The Hateful Eight (Οι Μισητοί Οκτώ) που κυκλοφόρησε το 2015 και έχει 7.8 βαθμολογία στο IMDB. Το σενάριο και τη σκηνοθεσία την είχε αναλάβει ο Tarantino και είχε ένα εκπληκτικό cast με πρωταγωνιστές τους Kurt Russell, Samuel L. Jackson, Jennifer Jason Leigh και Walton Goggins.

Την western ταινία του Tarantino θα μπορείτε να την απολαύσετε από αυτό το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου στις 10:00 π.μ. ώρα Ελλάδος. Στην ταινία παίζουν επίσης και οι Demián Bichir, Tim Roth, Michael Madsen, Bruce Dern, James Parks, Dana Gourrier, Zoë Bell, Lee Horsley, Gene Jones, Keith Jefferson, Craig Stark και άλλοι.

Αν ακόμα δεν την έχετε παρακολουθήσει, η πλοκή της αναφέρει τα εξής:

Χρόνια μετά τον εμφύλιο, ένας κυνηγός επικηρυγμένων και η αιχμάλωτή του σταματούν λόγω μιας χιονοθύελλας στο Γουαϊόμινγκ και κρύβονται σε έναν σταθμό με έξι αγνώστους.

Το The Hateful Eight (Οι Μισητοί Οκτώ) θα παίζει στο Netflix από τις 2 Δεκεμβρίου. Παρακάτω θα βρείτε και το σχετικό βίντεο που ανέβασε η υπηρεσία στο YouTube.