Ο Μπραντ Πιτ θα είναι ο πρωταγωνιστής της τελευταίας ταινίας του Κουέντιν Ταραντίνο

Η μεγάλη επανένωση των Tarantino-Pitt μετά το Once Upon A Time in Hollywood
02 Φεβρουαρίου 2024 10:30
Ο Μπραντ Πιτ θα είναι ο πρωταγωνιστής της τελευταίας ταινίας του Κουέντιν Ταραντίνο

Μέσα από το αποκλειστικό δημοσίευμα του Deadline έγινε γνωστό ότι ο Κουέντιν Ταραντίνο θα ενώσει ξανά το ταλέντο και τις δυνάμεις του με τον Μπραντ Πιτ για την 10η και τελευταία ταινία της φιλμογραφίας του. 

O Brad Pitt, λοιπόν, θα παίξει τον πρωταγωνιστή στην ταινία "The Movie Critic", όπως γνωρίζουμε ότι θα είναι ο τίτλος της τελευταίας ταινίας που θα σκηνοθετήσει ο δημιουργός των "Pulp Fiction" και "Kill Bill", και θα συνεργαστεί ξανά με τον Tarantino, μετά την επιτυχία που σημείωσαν με το "Once Upon A Time In Hollywood" το 2019. Άλλωστε την τελευταία φορά που οι δυο τους συνεργάστηκαν μαζί, ο Brad Pitt βραβευτηκε με το Όσκαρ Β' Ανδρικού ρόλου υποδυώμενος τον κασκαντέρ Κλιφ Μπουθ, πλάι στον φτασμένο αστέρα Ρικ Ντάλτον του Λεονάρντο Ντι Κάπριο. 

Αυτή θα είναι η τρίτη ταινία που θα γυρίσουν μαζί σε ρόλο σκηνοθέτη-πρωταγωνιστή καθώς η πρώτη ήταν στο "Inglorious Basterds" του 2009. Μέχρι σήμερα ο Ταραντίνο έχει μιλήσει με επιφυλακτικότητα για την πλοκή του The Movie Critic, η οποία θα βασίζεται σε ένα αληθινό πρόσωπο αλλά και σε βιώματα του σκηνοθέτη από εκείνη την εποχή όντας έφηβος στα τέλη των 70s. "Θα βασίζεται σε έναν τύπου που έζησε πραγματικό, αλλά δεν έγινε ποτέ πραγματικά διάσημος, και συνήθιζε να γράφει κριτικές ταινιών για ένα πορνογραφικό περιοδικό", είχε δηλώσει ο Ταραντίνο, ο οποίος είχε δουλέψει σαν φορτωτής αυτόματων πωλητών για πορνό περιοδικά.

"Όλα τα άλλα πράγματα ήταν πολύ πρόστυχα για να τα διαβάσω, αλλά μετά υπήρχε αυτό το πορνοπεριοδικό που είχε μια πολύ ενδιαφέρουσα σελίδα με ταινίες", είχε πει για έναν συγκεκριμένο κριτικό που του άρεσε και έγραφε σαρκαστικά και έξυπνα σαν δευτεροκλασάτος επαγγελματίας κριτικός ροζ ταινιών. 

Το ίδιο δημοσίευμα αποκαλύπτει ότι το The Movie Critic θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες εντός του 2025, καθώς σχεδιάζεται τα γυρίσματα να αρχίσουν μέσα στη χρονιά.