O Chris Evans συμφωνεί με Tarantino στο θέμα των ταινιών της Marvel

Αλλά διαφώνησε μαζί του ο Kevin Feige, πρόεδρος της Marvel Studios
21 Σεπτεμβρίου 2023 11:57
O Chris Evans συμφωνεί με Tarantino στο θέμα των ταινιών της Marvel

Ο Κρις Έβανς (Chris Evans) μίλησε εφ'όλης της ύλης στο ειδικό αφιέρωμα που του έκανε το περιοδικό GQ και σε ένα από τα θέματα που άγγιξε ήταν αυτό των ταινιών της Marvel, καθώς ήταν ο κινηματογραφικός Captain America που σημάδεψε τον χαρακτήρα με χρυσά γράμματα στην κινηματογραφική ιστορία. 

Στο θέμα των ταινιών της Marvel σχετικά με το πώς είναι να πρωταγωνιστεί σε αυτές κανείς είπε πως ο κόσμος πάει να τις δει επειδή θα δουν τον Captain America και όχι τον Chris Hemsworth. O 42χρονος πρώην σταρ του MCU δήλωσε ότι συμφωνεί κατά κάποιον τρόπο με τα λεγόμενα του Κουέντιν Ταραντίνο. 

"Αυτή ήταν και η ομορφιά του να δουλεύεις στις ταινίες της Marvel. Δεν ήσουν ποτέ πραγματικά στο προσκήνιο και το επίκεντρο. Ακόμη και στις δικές σου ταινίες κάποιες φορές συνέβαινε αυτό. Ο Κουέντιν Ταραντίνο το είπε πρόσφατα και ήμουν σε φάση 'ξέρεις κάτι; έχει δίκιο'. Ο χαρακτήρας είναι ο πρωταγωνιστής. Είσαι εκεί αλλά δε νιώθεις το βάρος του. 

Το GQ ζήτησε από τον Kevin Feige, επικεφαλής της Marvel Studios, να σχολιάσει τα λεγόμενα του Evans, ο οποίος επί της ουσίας διαφώνησε με τα λεγόμενα του "Captain America": "Νομίζω ότι είναι κάτι που σκεφτόταν ο ίδιος του ο Chris, και νομίζω ότι είναι κάτι που πολλοί από τους Avengers, συμπεριλαμβανομένου του Robert, θα έλεγαν στον εαυτό τους, το οποίο στην πραγματικότητα ήταν πολύ χρήσιμο για τη διαδικασία. Αλλά σε ορισμένες περιπτώσεις, συμπεριλαμβανομένου και του Chris, δεν είναι εντελώς αληθές".

Στην ίδια συνέντευξη ο Evans δε γλίτωσε και την ερώτηση του εάν θα επιστρέψει στη Marvel, εκεί όπου απάντησε ναι μεν θετικά, αλλά με επιφυλακτικότητα για το πώς θα γίνει -εάν γίνει- ούτως ώστε μην διαβρωθεί η κληρονομιά του "Cap" στο MCU. 

Ναι, πιθανότατα θα επέστρεφα. Ποτέ δε λέω ποτέ επειδή ήταν μια υπέροχη εμπειρία. Αλλά είμαι και πολύ προστατευτικός μαζί της. Είναι κάτι που είμαι πολύ περήφανος για αυτό και όπως είπα κάποιες φορές δεν μπορώ να πιστέψω ότι συνέβη. Και δε θα ήθελα να αμαυρωθεί όλο αυτό εάν ήταν μια αρπαχτή ή εάν δεν ήταν αντάξιο των προσδοκιών εάν για παράδειγμα δεν ήταν συνδεδεμένο με τα όσα έγιναν προηγουμένως. Οπότε όχι δεν επιστρέφω στο άμεσο μέλλον."