Ο Chris Evans μίλησε ξανά για το ενδεχόμενο επιστροφής στο MCU ως Captain America

Αφήνει την πόρτα ανοιχτή με ένα μεγάλο “αλλά“
19 Σεπτεμβρίου 2023 22:15
Ο Chris Evans μίλησε ξανά για το ενδεχόμενο επιστροφής στο MCU ως Captain America

Σε μια εκγάρδια συνέντευξη στο περιοδικό GQ, ο Chris Evans μίλησε εφ'όλης της ύλης για την καριέρα του, το μέλλον του και τι θέλει να κάνει στη μετά-Marvel εποχή της καριέρας του.

O 42χρονος ηθοποιός λέει πως ζει την καλύτερη περίοδο της ζωής του καθώς παντρεύτηκε πρόσφατα την αγαπημένη του Alba Baptista (την σταρ της σειράς Warrior Nun του Netflix) και μετά την τεράστια εισπρακτική επιτυχία που είχε από τη θητεία του στο MCU δηλώνει ότι δε βιάζει ούτε και τρελαίνεται να επιστρέψει στην υποκριτική και τα πλατό του Χόλιγουντ. 

Φυσικά, το μέσο δεν αντιστάθηκε και το ρώτησε για το εάν θα ήθελε να επιστρέψει στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel ως Captain America. Η απάντησή του ήταν πέρα για πέρα ειλικρινής και πάνω-κάτω στα όσα είχε αναφέρει και λίγο παλιότερα: 

Ναι, πιθανότατα θα επέστρεφα. Ποτέ δε λέω ποτέ επειδή ήταν μια υπέροχη εμπειρία. Αλλά είμαι και πολύ προστατευτικός μαζί της. Είναι κάτι που είμαι πολύ περήφανος για αυτό και όπως είπα κάποιες φορές δεν μπορώ να πιστέψω ότι συνέβη. Και δε θα ήθελα να αμαυρωθεί όλο αυτό εάν ήταν μια αρπαχτή ή εάν δεν ήταν αντάξιο των προσδοκιών εάν για παράδειγμα δεν ήταν συνδεδεμένο με τα όσα έγιναν προηγουμένως. Οπότε όχι δεν επιστρέφω στο άμεσο μέλλον."

Οι φήμες πάντως για μια μικρή cameo επιστροφή του είτε ως Johnny Storm/ Human Torch ή Captain America για την επική σύγκρουση του Multiverse στο Avengers: Secret Wars, λένε το αντίθετο από τα λεγόμενά του.