Once Upon A Time In Hollywood | Οι DiCaprio και Tarantino προβαίνουν σε αποκαλύψεις!

Αυτές είναι οι τελευταίες λεπτομέρειες για την ταινία που αφορά τον Charles Manson
25 Απριλίου 2018 08:19
Once Upon A Time In Hollywood | Οι DiCaprio και Tarantino προβαίνουν σε αποκαλύψεις!

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Entertainment Weekly, κυκλοφόρησε η είδηση ότι o Leonardo DiCaprio και ο Quentin Tarantino που παρευρέθηκαν την Δευτέρα στο Las Vegas εν όψει του CinemaCon, προέβησαν σε αποκαλύψεις για το Once Upon A Time In Hollywood.

Το κοινό βρέθηκε προ εκπλήξεως μιας και τα νέα στοιχεία που γνωστοποίησαν ο ηθοποιός και ο σκηνοθέτης έριξαν περισσότερο φως στα τεκταινόμενα που πραγματεύεται το όλο project που σχετίζεται και με την εγκληματική προσωπικότητα του Charles Manson ο οποίος διέπραξε μία σειρά φρικτών φόνων. Μεταξύ των θυμάτων του ήταν και η έγκυος σύντροφος του Roman Polanski, Sharon Tate την οποία θα υποδυθεί η υποψήφια με Όσκαρ Margot Robbie (I, Tonya, Wolf of Wall Street).

Ο Tarantino υπογράμμισε ότι η υπόθεση της ταινίας θα διαδραματίζεται στο Hollywood εν έτει 1969, και τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν φέτος το καλοκαίρι στο Los Angeles. Συγκεκριμένα δήλωσε χαρακτηριστικά:

Θα λαμβάνει χώρα στο αποκορύφωμα της επανάστασης του αντικομφορμισμού, στο αποκορύφωμα της επανάστασης των hippie και ενός νέου Hollywood. Κατά τη διάρκεια του αυτού καλοκαιριού, σιγά σιγά, δρόμο με δρόμο, γειτονιά με γειτονιά θα μετατρέψουμε το Los Angeles στην ψυχεδελική περίοδο του Hollywood το 1969.

Η εν λόγω κινηματογραφική μυθοπλασία  θα είναι η πρώτη όπου ο DiCaprio και ο Brad Pitt θα συμπρωταγωνιστούν, επιτυγχάνοντας αυτό που ο Tarantino αποκάλεσε ως «το πιο συναρπαστικό δυναμικό ντουέτο από την εποχή του Robert Redford και του Paul Newman».

Από πλευράς του ο βραβευμένος από την Ακαδημία, Leonardo DiCaprio τόνισε ότι:

Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που δουλεύω με τον Brad Pitt σε αυτό το φιλμ και πιστεύω ότι ο Tarantino θα μας μεταφέρει σε μια διαφορετική εποχή. Είμαι τεράστιος θαυμαστής του ‘Singing in the Rain’, για ταινίες του Hollywood, το παρελθόν και πώς λειτουργούν όλα...Έχοντας διαβάσει ήδη το σενάριο, είναι ένα από τα πιο εκπληκτικά σενάρια που έχει γράψει ποτέ και αυτό λέει πολλά, γιατί έχει κάνει αριστοτεχνική δουλειά στην ταινία.

Πρόκειται για την δεύτερη συνεργασία του DiCaprio με τον Tarantino, αφότου υποδύθηκε το 2012 τον μοχθηρό χαρακτήρα ‘Calvin Candie’ στο Django Unchained.

Το παγκόσμιο ντεμπούτο του Once Upon a Time in Hollywood έχει δρομολογηθεί να γίνει από την Sony Pictures στις 9 Αυγούστου του 2019.