Ο Leonardo DiCaprio μοιράζει δύο μήνες δωρεάν Apple TV+

Για να δείτε τη νεότερη ταινία του
03 Μαρτίου 2024 13:26
Ο Leonardo DiCaprio μοιράζει δύο μήνες δωρεάν Apple TV+

Μια νέα προσφορά μοιράστηκε στους 62 εκατομμύρια ακόλουθούς του στο Instagram ο πασίγνωστος ηθοποιός Leonardo DiCaprio. Συγκεκριμένα, μαζί με την Apple μοιάζουν δύο μήνες δωρεάν Apple TV+, έτσι ώστε όλοι να μπορέσουν να δουν τη νεότερη ταινία του, Οι Δολοφόνοι του Ανθισμένου Φεγγαριού (Killers of the Flower Moon).

Συγκεκριμένα, ο DiCaprio τόνισε:

Το Killers of the Flower Moon είναι μια σημαντική ταινία που αγωνίζεται ενάντια στη εξάλειψη των ιθαγενών λαών, του πολιτισμού και των κοινοτήτων τους. Είναι μια ταινία που όλοι πρέπει να έχουν την ευκαιρία να δουν. Για να το εξασφαλίσει αυτό, η Apple παρέχει 2 μήνες δωρεάν πρόσβασης στο Apple TV+.

Σε περίπτωση που θέλετε να εξασφαλίσετε την προσφορά, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επισκεφτείτε την ειδική σελίδα που έχει ετοιμάσει η Apple πατώντας εδώ. Αξίζει να σημειωθεί πως ισχύει τόσο για νέους συνδρομητές, όσο και για μέλη που είχαν παλιότερα συνδρομή και θέλουν να επιστρέψουν. Μετά το πέρας της προσφοράς, θα χρειαστεί να πληρώνετε €9,99/μήνα σε περίπτωση που θέλετε να συνεχίσετε να χρησιμοποιείται την υπηρεσία. Φυσικά, μπορείτε να διακόψετε τη συνδρομή ανά πάσα στιγμή, αλλά μιας και η πληρωμή γίνεται αυτόματα, είναι κάτι που πρέπει να έχετε κατά νου.

Για την ιστορία, το Killers of the Flower Moon συγακταλλέεται στα φαβορί των φετινών Όσκαρ με 10 υποψηφιότητες, έναντι των Oppenheimer του Κρις Νόλαν και Poor Things του Γιώργου Λάνθιμου με 13 και 11 υποψηφιότητες αντίστοιχα. 

Η πλοκή της ταινίας αναφέρει:

Στην Αμερική των αρχών του 20ου αιώνα, το πετρέλαιο αποφέρει αμύθητα πλούτη στη φυλή των Όσεϊτζ, που γίνονται από τους πιο πλούσιους ανθρώπους στον κόσμο μέσα σε μία στιγμή. Ο αμύθητος πλούτος των αυτόχθονων Αμερικανών προσελκύει παρείσακτους λευκούς που χειραγωγούν, εκβιάζουν και κλέβουν τις περιουσίες των Όσεϊτζ για να καταλήξουν σε δολοφονίες.

Πρωταγωνιστούν: Leonardo DiCaprio, Robert De Niro, Brendan Fraser, John Lithgow, Jesse Plemons, Lily Gladstone, Tantoo Cardinal, Cara Jade Myers, William Belleau, Jason Isbell, Louis Cancelmi και Scott Shepherd.

Τη σκηνοθεσία και το σενάριο είχε αναλάβει ο Martin Scorsese, ενώ στη συγγραφή βοήθησαν και οι Eric Roth και David Grann.