Το Killers of the Flower Moon θα κυκλοφορήσει στο Apple TV+ και τώρα ξέρουμε πότε

Διαθέσιμο σε λίγες ημέρες
04 Ιανουαρίου 2024 17:29
Το Killers of the Flower Moon θα κυκλοφορήσει στο Apple TV+ και τώρα ξέρουμε πότε

Το Killers of the Flower Moon (Οι Δολοφόνοι του Ανθισμένου Φεγγαριού) ολοκλήρωσε πρόσφατα τη διαδρομή του στους κινηματογράφους όλου του κόσμου και μόλις μάθαμε πότε και σε ποια υπηρεσία θα παίζει μέσω του streaming. Να σας υπενθυμίσουμε, ότι η επιτυχημένη ταινία του Martin Scorsese βρίσκεται ήδη στα ψηφιακά καταστήματα για αγορά ή ενοικίαση, όμως θα έρθει και στο Apple TV+.

Η ταινία ήταν μια “Apple Original” παραγωγή, κάτι που σημαίνει ότι δε θα την βλέπατε σε καμία άλλη streaming πλατφόρμα πέρα από αυτή της Apple. Η εταιρία, λοιπόν, ανακοίνωσε ότι το Killers of the Flower Moon θα παίζει στην υπηρεσία από την Παρασκευή 12 Ιανουαρίου. Το μόνο που θα χρειαστεί να κάνετε, λοιπόν, είναι υπομονή 8 μέρες ακόμα (από τη στιγμή που δημοσιεύεται το άρθρο).

Προς το παρόν δε γνωρίζουμε ποια έκδοση της ταινίας θα καταφθάσει, αν θα έρθει δηλαδή κάποια έκδοση με έξτρα περιεχόμενο, αλλά κατά πάσα πιθανότητα θα δείτε την 4K έκδοση με Dolby Atmos, όπως μας έχει συνηθίσει η Apple.

Η πλοκή της ταινίας αναφέρει:

Στην Αμερική των αρχών του 20ου αιώνα, το πετρέλαιο αποφέρει αμύθητα πλούτη στη φυλή των Όσεϊτζ, που γίνονται από τους πιο πλούσιους ανθρώπους στον κόσμο μέσα σε μία στιγμή. Ο αμύθητος πλούτος των αυτόχθονων Αμερικανών προσελκύει παρείσακτους λευκούς που χειραγωγούν, εκβιάζουν και κλέβουν τις περιουσίες των Όσεϊτζ για να καταλήξουν σε δολοφονίες.

Πρωταγωνιστούν: Leonardo DiCaprio, Robert De Niro, Brendan Fraser, John Lithgow, Jesse Plemons, Lily Gladstone, Tantoo Cardinal, Cara Jade Myers, William Belleau, Jason Isbell, Louis Cancelmi και Scott Shepherd.

Τη σκηνοθεσία και το σενάριο είχε αναλάβει ο Martin Scorsese, ενώ στη συγγραφή βοήθησαν και οι Eric Roth και David Grann.

Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.