Terminator 6: Ο Gabriel Luna είναι ο νέος Εξολοθρευτής

Δίπλα στον Arnold Schwarzenegger και τη Linda Hamilton
17 Απριλίου 2018 11:06
Terminator 6: Ο Gabriel Luna είναι ο νέος Εξολοθρευτής

Εδώ και καιρό γνωρίζουμε πως βρίσκεται στα σκαριά το Terminator 6, που θα αποτελέσει το εκ νέου reboot/sequel του διάσημου franchise ταινιών, μετά την τεράστια αποτυχία του Terminator: Genisys. Σύμφωνα με πρόσφατο δημοσίευμα του Deadline, φαίνεται πως βρέθηκε ο διάδοχος του Arnold Schwarzenegger για τον ρόλο του νέου Εξολοθρευτή στο πρόσωπο του Gabriel Luna. Ο μεξικάνικης καταγωγής ηθοποιός έγινε γνωστός από τον ρόλο του ως Ghost Rider στο Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D. και αγαπήθηκε από το κοινό για την ερμηνεία του αντι-ήρωα. 

Το έκτο Terminator θα είναι σε σκηνοθεσία Tim Miller (Deadpool) και την παραγωγή επιβλέπει για ακόμη μια φορά ο δημιουργός του franchise, James Cameron. Η ταινία θα λαμβάνει χώρα στην Πόλη του Μεξικού και θα ακολουθεί μια έξυπνη γυναίκα ονόματι Dani Ramos, η οποία ανακαλύπτει πως την παρακολουθεί ένας νέος Terminator, με τον Cameron να αναζητά την ηθοποιό για το συγκεκριμένο ρόλο. Κατά πάσα πιθανότητα πρόκειται για τη "νέα" Sarah Connor. 

Ήδη ξέρουμε πως ο Schwarzenegger και η Linda Hamilton θα επιστρέψουν στους χαρακτήρες που αγαπήθηκαν τους T-800 και Sarah Connor, καθώς θα αποτελέσουν τη γέφυρα μεταξύ των παλιών ταινιών και της συνέχειας, ενώ η Mackenzie Davis θα υποδυθεί μια δολοφόνο-στρατιώτη σε μια ειδική αποστολή. Μη ξεχνάτε πως το νέο Terminator θα αγνοεί όλα τα γεγονότα μετά το Terminator 2: Judgment Day

Πάντως τα fan art για το πώς θα μοιάζει ο Gabriel Luna ως ο νέος Terminator έχουν ήδη ξεκινήσει με τον διάσημο καλλιτέχνη BossLogic να δημοσιεύει την δική του -αρκετά πειστική- βερσιόν. 

Το Terminator 6 έχει προγραμματίσει την πρεμιέρα του για τις 22 Νοεμβρίου του 2019.