Πρεμιέρα στις Κάννες για το Solo: A Star Wars Story

Μια αναπάντεχη και τολμηρή κίνηση από τη Lucasfilm
08 Απριλίου 2018 19:49
Πρεμιέρα στις Κάννες για το Solo: A Star Wars Story

 Παρά την ταραχώδη και γεμάτη ίντριγκα παραγωγή του Solo: A Star Wars Story φαίνεται πως η Lucasfilm κάνει τα αδύνατα-δυνατά για να σπρώξει όσο μπορεί την ταινία σε ένα πολύ μικρό διάστημα, ιδιαίτερα αν αναλογιστούμε πως μέχρι τον Ιανουάριο παιζόταν στις αίθουσες το Star Wars: The Last Jedi. Σε μια εντελώς αναπάντεχη και τολμηρή κίνηση για τα δεδομένα του franchise, η δεύτερη spinoff Star Wars ταινία θα πραγματοποιήσει την παγκόσμια πρεμιέρα της στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Καννών 2018. Αν και η προβολή του θα γίνει εκτός ανταγωνισμού πρόκειται για μια κίνηση που γλυκαίνει την όλη πορεία της ταινίας, ιδιαίτερα μετά τις τόσες κακές γλώσσες που υπήρξαν γύρω από αυτή με κακές ερμηνείες και κωμική σκηνοθεσία. 

Φαίνεται πως ο πολύπειρος σκηνοθέτης Ron Howard έσωσε για τα καλά το σύνολο του "Solo" και η Lucasfilm ένιωσε αρκετή αυτοπεποίθηση ώστε να το προβάλλει για πρώτη φορά σε ένα δύσκολο και ιδιαίτερο κοινό. 

Βέβαια, δεν αποτελεί την πρώτη Star Wars ταινία που έκανε πρεμιέρα στο διάσημο φεστιβάλ, καθώς πρώτο ήταν το Star Wars: Episode III - Revenge of the Sith του George Lucas. Το σίγουρο είναι πως θα έχει ενδιαφέρον να μάθουμε τις αντιδράσεις του κοινού από την πρεμιέρα του στο Cannes Film Festival.

Το Solo: A Star Wars Story θα κάνει πρεμιέρα στους ελληνικούς κινηματογράφους στις 24 Μαΐου.