Πειρατές της Καραϊβικής: Η Disney θέλει πίσω τον Johnny Depp, αλλά όχι όπως νομίζετε

Νέες πληροφορίες από έμπιστο ρεπόρτερ
04 Μαρτίου 2024 22:28
Πειρατές της Καραϊβικής: Η Disney θέλει πίσω τον Johnny Depp, αλλά όχι όπως νομίζετε

Πρόσφατα σας είχαμε ενημερώσει πως η Disney ετοιμάζει τελικά την επιστροφή της σειράς ταινιών Οι Πειρατές της Καραϊβικής, μέσα από μια νέα περιπέτεια που θα έχει γυναίκα πρωταγωνίστρια, αντικαθιστώντας έτσι τον Καπετάνιο Jack Sparrow του Johnny Depp.

Τώρα, φαίνεται πως τα υψηλόβαθμα στελέχη της Disney θέλουν τελικά πίσω τον Johnny Depp, αλλά όχι με τον τρόπο που μάλλον νομίζετε. Ειδικότερα, ο γνωστός και εξαιρετικά αξιόπιστος insider της βιομηχανία Daniel ‘DanielRPK’ Richtman αποκάλυψε πως η Disney εξετάζει ξανά το ενδεχόμενο, αλλά για υποστηρικτικό ρόλο. Αυτό σημαίνει πως θέλουν τον Καπετάνιο Jack Sparrow του Johnny Depp στην έκτη ταινία του franchsie, αλλά όχι ως κεντρικό πρωταγωνιστή, αλλά αντιθέτως σε κάποιον δεύτερο ρόλο.

Για την ώρα δεν υπάρχουν πληροφορίες για το αν η εταιρία έχει έρθει σε επαφή με τον Depp με κάποια νέα επίσημη πρόταση ή αν ακόμη εξετάζει τις επιλογές της.

Σε αυτό το σημείο να αναφερθεί πως πρόσφατα είχαμε μάθει από την ίδια πηγή πως η Disney φιλοδοξεί να έχει ως πρωταγωνίστρια της νέας ταινίας Οι Πειρατές της Καραϊβικής την Ayo Edebiri. Πρόκειται για τη σταρ της επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς The Bear, η οποία αναμένεται να παίξει μια χαρακτήρα που θα ονομάζεται απλώς ‘Anne’. Επιπλέον, εκτός από την Edebiri, ο ρεπόρτερ ισχυρίστηκε επίσης ότι η Disney αναζητά και ένα "νεότερο" πλήρωμα πειρατών για να ηγηθεί της νέας περιπέτειας, η οποία περιγράφεται ως ένα κυνήγι για έναν κρυμμένο θησαυρό.

Το παρασκήνιο πίσω από το Pirates of the Caribbean 6:

Για την ιστορία, από τον Μάιο του 2022 ακούγεται πως η Disney εργάζεται πάνω στην μεγάλη επιστροφή της λατρεμένης σειράς ταινιών Οι Πειρατές της Καραϊβικής. Παίρνοντας τα πράγματα από την αρχή, ο αμερικανικός κολοσσός της ψυχαγωγίας είχε απολύσει τον Johnny Depp μετά το Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales του 2017. Η ταινία είχε χαρακτηριστεί ως η αρχή της τελικής περιπέτειας από τον σκηνοθέτη Joachim Rønning, με μια έκτη να είναι στα σκαριά. Ωστόσο, η Disney αποφάσισε να σταματήσει τη συνεργασία της με τον αστέρα του Hollywood, όταν το περίφημο δημοσίευμα της Amber Heard στο Washington Post έκανε το γύρο του διαδικτύου το 2018.

Τελικά, μετά την πολυσυζητημένη δίκη για συκοφαντική δυσφήμιση ύψους $50 εκατομμυρίων του Johnny Depp εναντίον της πρώην συζύγου του, η εταιρία ακούστηκε πως κατέβαλε προσπάθειες να τον φέρει πίσω. Όμως λέγεται πως ο Depp είπε "οριστικά όχι" στη νέα Pirates of the Caribbean ταινία και το να υποδυθεί ξανά τον Καπετάνιο Τζακ Σπάροου, αλλά και στον πακτωλό χρημάτων που θα του έφερνε η Disney. Οι φήμες τόνιζαν ότι του πρόσφεραν πάνω από 20 εκατομμύρια μισθό για να παίξει στην 6η ταινία, αλλά ο Ντεπ έκρινε πως ήταν καλύτερα να κόψει τους δεσμούς του με το κολοσσιαίο στούντιο.

Φυσικά, δε γνωρίζουμε αν ο Depp έχει αλλάξει γνώμη από τότε ή αν του έγινε κάποια ακόμη πιο γενναία προσφορά.