Πειρατές της Καραϊβικής: Μάθαμε ποια θα αντικαταστήσει μάλλον τον Johnny Depp - Δεν είναι η Margot Robbie

Σύμφωνα με νέες φήμες
07 Φεβρουαρίου 2024 20:48
Πειρατές της Καραϊβικής: Μάθαμε ποια θα αντικαταστήσει μάλλον τον Johnny Depp - Δεν είναι η Margot Robbie

Από τον Μάιο του 2022 ακούγεται πως η Disney εργάζεται πάνω στην μεγάλη επιστροφή της λατρεμένης σειράς ταινιών Οι Πειρατές της Καραϊβικής, ετοιμάζοντας τελικά μια ταινία με γυναίκα πρωταγωνίστρια που θα αντικαταστήσει τον Καπετάνιο Jack Sparrow του Johnny Depp.

Παίρνοντας τα πράγματα από την αρχή, ο αμερικανικός κολοσσός της ψυχαγωγίας είχε απολύσει τον Johnny Depp μετά το Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales του 2017. Η ταινία είχε χαρακτηριστεί ως η αρχή της τελικής περιπέτειας από τον σκηνοθέτη Joachim Rønning, με μια έκτη να είναι στα σκαριά. Ωστόσο, η Disney αποφάσισε να σταματήσει τη συνεργασία της με τον αστέρα του Hollywood, όταν το περίφημο δημοσίευμα της Amber Heard στο Washington Post έκανε το γύρο του διαδικτύου το 2018.

Τελικά, μετά την πολυσυζητημένη δίκη για συκοφαντική δυσφήμιση ύψους $50 εκατομμυρίων του Johnny Depp εναντίον της πρώην συζύγου του, η εταιρία ακούστηκε πως κατέβαλε προσπάθειες να τον φέρει πίσω. Όμως λέγεται πως ο Depp είπε "οριστικά όχι" στη νέα Pirates of the Caribbean ταινία και το να υποδυθεί ξανά τον Καπετάνιο Τζακ Σπάροου, αλλά και στον πακτωλό χρημάτων που θα του έφερνε η Disney. Οι φήμες τόνιζαν ότι του πρόσφεραν πάνω από 20 εκατομμύρια μισθό για να παίξει στην 6η ταινία, αλλά ο Ντεπ έκρινε πως ήταν καλύτερα να κόψει τους δεσμούς του με το κολοσσιαίο στούντιο.

Τώρα, ο γνωστός insider της βιομηχανία Daniel ‘DanielRPK’ Richtman ήρθε να αποκαλύψει τι συμβαίνει πίσω από τα παρασκήνια, εξηγώντας το πώς σκοπεύει η Disney να συνεχίσει τη σειρά. Σύμφωνα με τον Richtman και το ρεπορτάζ του The Hollywood Handle, η νέα ταινία Οι Πειρατές της Καραϊβικής δεν έχει ακυρωθεί και η Disney φιλοδοξεί να έχει ως πρωταγωνίστρια την Ayo Edebiri.

Πρόκειται για τη σταρ της επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς The Bear, η οποία αναμένεται να παίξει μια χαρακτήρα που θα ονομάζεται απλώς ‘Anne’.

Επιπλέον, εκτός από την Edebiri, ο ρεπόρτερ ισχυρίστηκε επίσης ότι η Disney αναζητά επί του παρόντος ένα "νεότερο" πλήρωμα πειρατών για να ηγηθεί της νέας περιπέτειας, η οποία περιγράφεται ως ένα κυνήγι για έναν κρυμμένο θησαυρό.

Φυσικά, η εξέλιξη αυτή αποτελεί μεγάλη έκπληξη, δεδομένου ότι τόσο καιρό ακούγεται πως η νέα αυτή εκδοχή των Πειρατών της Καραϊβικής θα είχε ως πρωταγωνίστρια τη σταρ της Barbie ταινίας, Margot Robbie. Φαίνεται πως το πλάνο αυτό βούλιαξε τελικά και έτσι η Disney κατέφυγε στην επιλογή της Edebiri.

Μέχρι στιγμής, η Disney δεν έχει δώσει ακόμη κάποιο επίσημο σχόλιο σχετικά με το ρεπορτάζ του Richtman, αλλά θα σας ενημερώσουμε αν αυτό αλλάξει.